Дизайн Xiaomi 13 Ultra підтверджено новим зображенням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах інтернету з’явилося нове зображення Xiaomi 13 Ultra, що демонструє можливий дизайн флагманського смартфона китайського бренду. Як і в торішньому Xiaomi 12S Ultra, основна увага буде зосереджена на камерах, кількість яких за рік збільшилася.

Судячи з усього, на новому рендері показаний передбачуваний дизайн смартфона на основі даних виробників аксесуарів, тому в реальності деякі деталі можуть відрізнятися. Наприклад, не зовсім ясно, що за великі отвори є на верхній грані. Ймовірно, це ІЧ-порт і допоміжні мікрофони для шумозаглушення, тож наживо вони мають бути меншими. Задня кришка, імовірно, буде з покриттям зі штучної шкіри.

Але найцікавіше все ж полягає в камері. Як і повідомлялося раніше, Xiaomi 13 Ultra має отримати чотири камери по 50 Мп кожна: основну з дюймовим сенсором Sony IMX989 і оптичною стабілізацією зображення, ультраширококутну і дві телекамери з датчиком Sony IMX858 у всіх трьох. Одна з телекамер буде оснащена перископічним об’єктивом, що має забезпечити оптичне наближення в 5-10 разів. Є й безліч допоміжних датчиків, на кшталт лазерного автофокусу, багатоканального спектрометра та інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікується, Xiaomi 13 Ultra отримає 6,74-дюймовий екран AMOLED E6 з роздільною здатністю Quad HD (2K) і частотою оновлення 1-120 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2, оперативну пам’ять LPDDR5X, накопичувач UFS 4.0, акумулятор ємністю 4900 мАг із підтримкою 90-ватного дротового та 50-ватного бездротового заряджання і захист за стандартом IP68.

Презентація смартфона відбудеться пізніше цього місяця, що вже офіційно підтверджено виробником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.