Характеристики OPPO Reno10 Pro+ злили в мережу до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними мережевих джерел, OPPO готує до випуску три смартфони серії Reno10. Не чекаючи анонса, інсайдер Digital Chat Station вже опублікував характеристики моделі Reno10 Pro+ і розповів про деякі специфікації інших представників майбутнього сімейства фірмових апаратів.

За даними джерела, OPPO Reno 10 Pro+ отримає процесор Snapdragon 8+ Gen 1. Заодно в мережі з’явилися чутки про інші характеристики смартфона: йому приписують OLED-дисплей діагоналлю 6,74 дюйма з роздільною здатністю 1,5K і частотою оновлення 120 Гц.

Повідомляється, що новинку оснастять головним 50-мегапіксельним сенсором камери Sony IMX890 з OIS і надшириком IMX355 на 8 Мп і телеоб’єктивом із датчиком на 64 Мп. Об’єм оперативної пам’яті пристрою (LPDDR5) імовірно складе до 16 ГБ, накопичувача (UFS 3.1) до – 512 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про модель Reno 10 Pro відомо трохи менше. Вона повинна отримати 6,7-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD+, процесор Snapdragon 7-ї серії, а також телеоб’єктив з дворазовим зумом і фронталку на 32 Мп. Відомостей про базовий Reno10 майже немає – чутки згадують лише процесор MediaTek Dimensity 8200. Презентація новинок очікується не пізніше червня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.