В Android з’явиться ще одна дуже важлива функція, як в iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google працює над тим, щоб впровадити в Andorid функцію Find My Device, яка дасть змогу знаходити загублений (або вкрадений) смартфон, навіть якщо його буде вимкнено.

Коли функція з’явиться в ОС, вона може отримати назву Pixel Power-Off Finder. Для роботи функція потребуватиме Bluetooth, тобто цей канал зв’язку не можна буде відключати, навіть якщо ним не користуватися для сполучення з якоюсь переносною електронікою.

Згадку про нову функцію вже виявили у вихідному коді Android 14 у вигляді пункту hardware.google.bluetooth.power_off_finder. Поки незрозуміло, чи потрібні для роботи функції якісь апаратні технології, тобто чи зможуть її підтримувати пристрої, що вже вийшли після оновлення ОС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.