Moto Z3 Play отримав бічний сканер відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сьогоднішній день кожна компанія-виробник смартфонів намагається зробити зі своїм телефоном щось «таке», щоб він відрізнявся від інших в тому чи іншому аспекті. Представники Motorola відшукали це рішення, тому їх Moto Z3 Play буде володіти датчиком відбитків пальців збоку. Наприклад Apple компанія наслідувати це не поспішила, тому стандартний роз’єм для навушників збережеться, що порадувало шанувальників.

Moto Z3 Play отримав бічний сканер відбитків

По суті, зазначені нововведення і є чи не головними в новинці. Виробник також вирішив перейти до традиційного на сьогоднішній день безрамкового дизайну. Екран буде представлений з співвідношенням 18:9 і займе майже всю передню панель.

Експерти також повідомляють про те, що Moto Z3 Play оснащений подвійною камерою ззаду і світлодіодним спалахом.
Модуль фотоапарата розміщений в унікальній кільцевої конструкції. На нижньому відсіку розмістився USB Type-C і 3,5-мм роз’єм для навушників. В якості операційної системи встановлена Android 8.0 Oreo з коробки.


Попередня звітність показала, що Motot Z3 Play зможе отримати Full HD + екран на 6 дюймів з роздільною здатністю 2220×1080 пікселів.
Процесор Snapdragon 636 від Qualcomm, а також 4 гігабайти оперативної пам’яті. Згідно наявних чуток, смартфон буде запущений в роздрібний продаж вже на початку літа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.