В смартфонах з’явиться більше оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів мають намір помітно збільшити мінімальний обсяг оперативної пам’яті пристроїв. Про це повідомляє видання “PhoneArena”.

Журналісти медіа послалися на джерело, яке розповіло, що флагмани Samsung Galaxy S24, вихід яких заплановано на початок 2024 року, отримають щонайменше 12 гігабайт оперативної пам’яті. Ймовірно, інші виробники телефонів також збільшать запас пам’яті у своїх девайсах.

За інформацією джерела, Galaxy S24 матиме в базовій версії 12 гігабайт оперативної та 256 гігабайт вбудованої пам’яті. Топові версії повинні отримати 16 гігабайт оперативної та 1 терабайт вбудованої пам’яті. Для порівняння, телефони серії Galaxy S23 з’явилися на ринку щонайменше з 8 гігабайтами оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти зазначили, що інші компанії, які займаються випуском смартфонів, повинні наслідувати приклад Samsung. Судячи з усього, тренд навряд чи пошириться на Apple – так, актуальний флагман бренду iPhone 14 Pro Max має лише 6 гігабайт оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.