Nokia представила смартфон всього за 100 баксів – C12 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гаджет отримав 6,3-дюймовий екран роздільною здатністю HD+ 720 × 1520 пікселів із краплеподібним вирізом під 5-мегапіксельну фронтальну камеру.

Фінська марка електроніки Nokia офіційно представила новий бюджетний смартфон – модель C12 Plus. Гаджет оцінений всього в 100 доларів або близько 4000 гривень за поточним курсом.

Втім, варто відразу зазначити, що у виробників з менш гучним ім’ям за такі гроші можна отримати значно краще співвідношення ціни і характеристик. Гаджет отримав 6,3-дюймовий екран роздільною здатністю HD+ 720 × 1520 пікселів з краплеподібним вирізом під 5-мегапіксельну фронтальну камеру. Основна камера отримала єдиний датчик роздільною здатністю всього 8 мегапікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головним недоліком новинки можна назвати її платформу – тут використовується старовинна система на кристалі Unisoc 9863A1, виготовлена ще за 28-нанометровим техпроцесом. Центральний процесор має чотири ядра і видає частоти тільки до 1,6 ГГц. Передбачено 2 ГБ оперативної пам’яті і постійний накопичувач на 32 ГБ з можливістю розширення за рахунок карти пам’яті ємністю до 256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.