Honor 10 показали на фотографіях. Ще один iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor 10 – це новий флагман субмарки Huawei, який вже знаходиться в стадії підготовки. У мережі з’явилися фотографії одного з прототипів цього телефону.

На них можна побачити, що телефон має екран з відступом у верхній частині, який нам знайомий з iPhone X. На борту теж подвійна камера і сканер відбитків пальців.

Honor 10 вже тестується. Як це зазвичай буває, виробник не зберігав його в таємниці до прем’єри. У мережу просочилися фотографії одного з прототипів. На них ми можемо побачити, як зроблено це пристрій.

Як виглядає Honor 10

Honor 10 має екран з відступом зверху, які нагадує iPhone X. Китайці полюбили це рішення. Як ми добре знаємо, Huawei і P20 P20 Pro, які на даний момент знаходяться в попередньому продажі, також мають такі екрани. У Honor 10 пристрій розпізнавання відбитків пальців також знаходиться під дисплеєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав подвійну камеру. Об’єктиви розташовані горизонтально. Прототип закрили в спеціальному корпусі. Поки ще не відомо, коли телефон потрапить на ринок.

Що з залізом у Honor 10

Технічні характеристики Honor 10 також покриті таємницею. Ймовірно, ми повинні очікувати процесор HiSilicon Kirin 970 і 4 або 6 Гб оперативної пам’яті. Деталі характеристик, безумовно, будуть виявлені до офіційної прем’єри. Це тільки питання часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.