Названо найкращі телефони Honor 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor зробила собі ім’я як більш бюджетний, орієнтований на молодь, підрозділ Huawei, але тепер, коли китайський гігант продав її, Honor довелося виступити в якості незалежного виробника.

Це спричинило як труднощі: розвиток власних досліджень і розробок, виробництва та розповсюдження, так і переваги, оскільки Honor нарешті вільний від торгових обмежень США, які ускладнювали виробництво телефонів Huawei, завдяки чому пристрої Honor тепер можуть поставлятися по всьому світу з повним програмним забезпеченням Google.

У результаті список девайсів вийшов відносно коротким, оскільки Honor випустила не так багато телефонів відтоді, як знову почала постачати програмне забезпечення Google. Телефони серій Honor 50 і Magic 4 були першими, що постачалися по всьому світу з Google, що стосується і більш пізніх моделей Honor 70 і Magic 5 Lite.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія також запустила серію Honor 80 в Китаї, хоча вона, схоже, не буде випущена в усьому світі, і показала нові моделі Magic 5 і Magic 5 Pro в лютому, які будуть випущені в світ – ми тестуємо Magic 5 Pro прямо зараз і додамо його сюди, щойно наш огляд буде завершено.

1. Honor Magic 4 Pro – найкраща модель Honor

Magic 4 Pro – це повноцінний флагман, що володіє найкращими характеристиками практично в усіх відношеннях.

Зокрема, чипсет Snapdragon 8 Gen 1, LTPO OLED-дисплей з частотою 120 Гц і неймовірно швидка зарядка – 100 Вт дротова і бездротова. Камера теж на висоті, з потрійним об’єктивом, включно з потужним перископічним об’єктивом 64 Мп.

Усе ж це найбільш вражаючий телефон Honor, і завдяки сильним характеристикам і конкурентоспроможній ціні його варто розглянути.

2. Honor Magic Vs – найкращий складаний Honor

Magic Vs – це друге покоління складного телефону Honor, але він набагато досконаліший, ніж перший, і, на відміну від попереднього, доступний у продажу в різних країнах світу.

Однак, вам доведеться жити без захисту від вологи та можливості бездротової зарядки, а програмне забезпечення Honor не витягує максимальної віддачі з переваг корпусу пристрою, навіть не використовуючи вбудовані в Android функції складання. Сподіваємося, що з часом ситуація покращиться і цей смартфон стане реальним суперником лінійки Z Fold.

3. Honor 70 – найкращий представник середнього класу

Honor 70 – це досконалий телефон середнього класу, впевнений крок уперед для компанії після її відокремлення від Huawei. Завдяки сервісам і додаткам Google, продуманому та привабливому дизайну, високій продуктивності та гарному часу роботи акумулятора, це один із найкращих телефонів у цьому ціновому діапазоні у Великій Британії та Європі – вибачте, товариші зі США.

Пристрій витримує жорстку конкуренцію з боку таких моделей, як Pixel 6a, Nothing Phone (1) і OnePlus Nord 2T, які трохи дешевші й іноді мають перевагу в технічному оснащенні. Важливо зазначити, що всі три телефони працюють на більш досконалому програмному забезпеченні, а також обіцяють кращу стабільну підтримку.

До того ж, завдяки дисплею з частотою 120 Гц і дуже хорошій основній камері, Honor 70, як і раніше, є надійним вибором.

4. Honor Magic 5 Lite – найкращий дизайн

Magic 5 Lite – це бюджетний смартфон середнього рівня, який найбільше виділяється своїм зовнішнім виглядом: гладкий, тонкий дизайн, який відповідає характеристикам телефону, щонайменше, вдвічі дорожчого.

Відмінний час роботи акумулятора також відрізняє цю модель, хоча його трохи підводить застарілий набір мікросхем (такий самий був у старішій моделі Magic 4 Lite, див. нижче), повільна зарядка (без зарядного пристрою в комплекті) і камера, яка хоч і непогана, але не особливо видатна.

Проте, якщо ви шукаєте телефон, який виглядає і відчувається як флагман, але за меншу вартість, вам підійде ця модель.

5. Honor 50 – найкращий за вартістю

Honor 50 був першим телефоном Honor, що вийшов у світовий реліз після здобуття компанією незалежності, а також першим телефоном з підтримкою Google. Він був чудовою покупкою на старті продажів, а тепер, коли його ціна значно знизилася, він став ще кращим.

Дизайн і дисплей є тут найбільшими перевагами – Honor 50 виглядає і відчувається чудово, він тонкий (7,8 мм) і легкий (175 г). Вигнутий OLED-дисплей із частотою 120 Гц також є одним із найкращих у моделях цього цінового сегмента.

На додаток до цього, задня камера 108 Мп досить потужна, хоча інші задні об’єктиви злегка розчаровують. Камера для селфі також дуже хороша, а фронтальна камера з роздільною здатністю 32 Мп є однією з найякісніших.

6. Honor Magic 4 Lite Lite 5G – найкращий бюджетний варіант

Honor Magic 4 Lite 5G – також відомий як X9 5G на деяких ринках – є вражаючим 5G-пристроєм.

У цієї моделі багато переваг. Час роботи акумулятора хороший, екран величезний, і він пропонує надійну продуктивність поряд з можливістю підключення до мережі 5G.

Шкода, що величезний екран – LCD, а не OLED, але при таких цінах доводиться йти на компроміси, і ця жертва, зроблена заради частоти оновлення 120 Гц. Невідповідні камери ще трохи погіршують враження, як і рішення поставляти телефон з уже застарілою Android 11, але загалом це все ще гідний бюджетний смартфон.

7. Honor 50 Lite

Honor 50 Lite на порядок дешевше звичайного Honor 50. Якщо ви можете дозволити собі оновлення, то воно того варте, але якщо ні, то 50 Lite – хороша альтернатива.

Великий 6,67-дюймовий дисплей є чудовим доповненням у цій ціновій категорії (навіть якщо частота оновлення становить лише 60 Гц), ви також отримуєте пристойну основну задню камеру з роздільною здатністю 64 Мп і дуже швидке заряджання 66 Вт, що є дійсно вражаючим показником за таку ціну.

Однак, у пристрої немає підтримки 5G, а дизайн не самий конкурентоспроможний, але для своєї ціни це дійсно непогано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.