Найкращі Android-смартфони за співвідношенням ціна-потужність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники бенчмарка AnTuTu не тільки опублікували щомісячний рейтинг найпотужніших Android-смартфонів, а й назвали найкращі апарати за співвідношенням ціни та продуктивності. Пристрої оцінювалися за потужністю, яку вони пропонують за свою вартість.

У категорії до 290 доларів найкращим вкладенням коштів автори AnTuTu вважають Redmi Note 11T Pro на базі процесора MediaTek Dimensity 8100. Також на особливу увагу заслуговують OnePlus Ace Racing Edition (MediaTek Dimensity 8100) і новенький Redmi Note 12 Turbo (Snapdragon 7+ Gen 2)

При виборі пристроїв за ціною до $435 оптимальними варіантами називаються OnePlus Ace 2V (MediaTek Dimensity 9000), Lenovo Legion Y70 (Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1) і Redmi K60 (Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Класом вище і з цінником до $580 лідирують Redmi K60 Pro, iQOO 11 і OnePlus 11 – усі три смартфони оснащуються топовим процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

При бюджеті до $726 найкращим вибором за свої гроші в AnTuTu називають OPPO Find X6, iQOO 11 Pro і Xiaomi 13 Pro. І знову вся трійця працює на базі Snapdragon 8 Gen 2.

При необмеженому бюджеті максимальну потужність за мінімум грошей можна отримати від Nubia Red Magic 8 Pro+. Хорошим вибором називають також Honor Magic5 Pro і OPPO Find X6 Pro. Як у двох попередніх категоріях, це тріо оснащується флагманським чипом Snapdragon 8 Gen 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.