Хітовий Samsung Galaxy S23 FE вийде наприкінці 2023 року – Exynos 2200 замість Snapdragon 8 Gen 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинний ресурс SamMobile повідомляє, що компанія Samsung планує випустити смартфон Galaxy S23 FE наприкінці цього року.

Samsung Galaxy S23 FE буде найдешевшим смартфоном у лінійці Samsung Galaxy S23. Апаратною основою гаджета стане чип Exynos 2200, створений самою Samsung. Інші Galaxy S23, як відомо, засновані на топовому чипсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. До слова, Exynos 2200 стоїть у європейських версіях Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S23 FE приписують камеру з головним 50-мегапіксельним датчиком. У смартфона 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. Ємність акумулятора становить 4500 мА*год. Підтримується швидка дротова зарядка потужністю 25 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики дисплея не розкриваються. Очевидно, що смартфон отримав екран більше 6,6 дюймів. В якості операційної системи використовується Android 13 з фірмовою оболонкою One UI останньої версії. Офіційна прем’єра запланована на четвертий квартал 2023 року. Тоді ж почнуться продажі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.