З’явилися перші дані про iPhone 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий аналітик Росс Янг поділився свіжою інформацією про ще випущені iPhone 17. За його словами, екрани айфонів майбутнього сильно зміняться, і це торкнеться не тільки Pro-версій, а й базових.

Прощавай, вирізи

За даними аналітика, в iPhone 15 Pro залишиться той самий “динамічний острів”, що і в iPhone 14 Pro. Єдина зміна – “острів” отримають як Pro-версії iPhone 15, так і базові, включно з iPhone 15 і iPhone 15 Plus.

В iPhone 16 тенденція збережеться, а ось у 2025 році, айфони отримають абсолютно безрамковий дисплей. Очікується, що в iPhone 17 датчики FaceID і фронтальна камера сховаються під екран, відповідно, їх не буде видно в спокійному стані. “Динамічний острів” все одно залишать, він з’являтиметься під час розблокування iPhone, під час зйомки на фронталку і щоразу, коли ви використовуєте FaceID. Простими словами, “динамічний острів” буде візуальною фішкою, а не технічним компромісом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прощавай, 60 Гц

Наступне “передбачення” Росса Янга стосується базових iPhone 17 і 17 Plus. На думку експерта, Apple назавжди відмовиться від 60 Гц в екранах смартфонів. З 2025 року всі айфони отримають LTPO-дисплеї з адаптивною частотою оновлення 1-120 Гц.

Також Янг вважає, що в стандартних iPhone 17 вперше дебютує функція Always On Display. Поки що це попередня інформація, у якої мало доказової бази. Підтвердження цим даним ми побачимо тільки після презентації 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.