Названо найпотужніші смартфони березня – Xiaomi 13 на останньому місці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники популярного тестового пакета AnTuTu опублікували традиційний рейтинг найпродуктивніших смартфонів, що працюють під управлінням операційної системи Android, складений за результатами тестування в березні місяці.

Одразу потрібно зазначити, що 9 з 10 апаратів, які потрапили до цього переліку, побудовані на однокристальній системі Snapdragon 8 Gen 2 від американського чіпмейкера Qualcomm і лише одна модель заснована на платформі Dimensity 9200 від тайванського розробника MediaTek.

Лідером березневого “забігу” став Oppo Find X6 Pro, який “посунув” вельми цікавий Red Magic 8 Pro+, що вирізняється не тільки високими результатами в бенчмарках, а й під час тестування в реальних умовах, а замикає першу трійку OnePlus 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі, з четвертої по десяту позиції, розташувалися Vivo X90 Pro+, Oppo Find X6 (єдиний апарат на чіпі Dimensity 9200), iQOO 11 Pro, iQOO 11, Redmi K60 Pro, Nubia Z50 Ultra і Xiaomi 13. Тобто, апарати Xiaomi хоча і присутні в списку, але далеко не на перших рядках.

Як ми бачимо, спостерігається не тільки повне переважання чипсета Snapdragon 8 Gen 2 у зазначених апаратах, а й високі об’єми оперативної пам’яті – 8 з 10 протестованих пристроїв представлені у версії 16/512 Гб.

Це свідчить про те, що користувачі дедалі більше схиляються до модифікацій з максимальними наборами пам’яті і, вочевидь, провідні виробники смартфонів це врахують і продовжать підвищувати стелю обсягу оперативки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.