Десять причин купити Samsung Galaxy A54 5G

З яких причин ви можете захотіти придбати Galaxy A54 5G - матеріали, час роботи, інші можливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тривалий час моделі Galaxy A5x були цікаві за співвідношенням ціна/якість, вони заробили заслужену славу у покупців. Сьогодні це зовсім інший ціновий сегмент, але тут теж є свої плюси, про які ми поговоримо. Про мінуси – в окремому матеріалі, все як завжди.

Причина №1. Якість матеріалів, сприйняття апарата

В А-серії завжди була чудова начинка, але щоб відокремити апарати від флагманів, їх робили набагато простішими за матеріалами. Такий собі компроміс. Сьогодні дизайн Galaxy A54 максимально схожий зі старшими моделями, хоча відрізняється набір матеріалів: скло – це Corning Gorilla Glass 5, боковини апарата із пластику (спочатку думав, що все-таки метал, але ні).

Естетика апарата дуже схожа на моделі вище класом і явно перегукується з тими ж iPhone 13/14. І цим Galaxy A54 помітно відрізняється від своїх попередників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причина №2. Захист від води – IP67

Для флагманів захист від води – це норма, у всякому разі, ми бачимо його як у Samsung, так і в Apple. Китайські виробники намагаються його не додавати, занадто багато мороки і проблем. Наявність захисту від води в А-серії – це та річ, яка то з’являється, то зникає.

Причина №3. Час роботи

Вбудований акумулятор має ємність 5000 мАг, що за теперішніх часів норма. Але завдяки чипсету, оптимізації софта апарат легко протримається до двох днів і дасть 6-8 годин роботи екрана. Хороші показники для такого смартфона, так що тут однозначний плюс.

Причина №4. Наявність карти пам’яті microSD

У флагманах ми звикли до того, що немає підтримки карт пам’яті, тож наявність їх тут – це благо. Ви можете розширити стандартний обсяг пам’яті, зберігати свої фотографії, відео та інший контент на карті пам’яті microSD. Тільки варто пам’ятати, що ймовірність виходу з ладу карти пам’яті далеко не нульова, особливо якщо вона бачила види.

Причина №5. Дисплей – якість картинки

У Samsung вміють створювати чудові екрани, і цей апарат має хороші характеристики у своєму класі: роздільна здатність FullHD+, висока яскравість на сонці, можливість налаштувати колірну температуру дисплея. Одним словом, тут все на рівні.

Причина №6. Процесор 5 нм – відмінна продуктивність

Усередині стоїть 5 нм процесор Exynos 1380, що вже виділяє модель. Не флагман, але хороша продуктивність, збалансоване рішення, у якого немає якихось явних недоліків.

Причина №7. Хороша камера і різні модулі для зйомки

В А-серії камери цікаві тим, що дають змогу отримувати дуже гідні знімки – не рівня флагманів, але хорошої якості. І цим все сказано, подивіться на фотографії, вони краще проілюструють це висловлювання.

Причина №8. Наявність eSIM

Залежно від моделі та регіону, з якого приїхав смартфон, може бути присутня підтримка eSIM (вперше для А-серії). Тому якщо вам потрібен апарат з eSIM, то варто звернути увагу на цю модель, у своєму сегменті вона залишається однією з найдоступніших з підтримкою цієї технології.

Причина №9. Оновлення ПЗ протягом чотирьох років

У Samsung вирішили оновлювати свої апарати п’ять років (патчі безпеки), а основні версії Android та OneUI – чотири роки (і те й те йде комплектом, тобто кілька років у вас буде найсвіжіша версія системи). Такий цикл підтримки дає вам можливість спокійно користуватися апаратом багато років, не переживати про те, що в ньому щось застаріє.

Причина №10. Не флагман, але дуже на нього схожий

Безумовно, А-серія – це не флагмани, зокрема таким не є й А54. Але модель дуже близька до них за сприйняттям, дизайном, навіть за матеріалами. Такими були флагмани кілька років тому, і в цьому аспекті сприйняття A54 5G на дуже високому рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.