Названо найпопулярніший iPhone минулого року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одразу кілька моделей iPhone посіли сім позицій у першій десятці рейтингу найбільш продаваних смартфонів у 2022 році за версією аналітичної фірми Display Supply Chain Consultants (DSCC).

Згідно з дослідженням, проведеним серед покупців смартфонів з OLED-дисплеями зі США, найчастіше перевагу віддавали моделі iPhone 13. Високий попит на гаджети Apple дозволив їй стати найпопулярнішим брендом за кількістю реалізованих одиниць смартфонів і виручкою. Крім iPhone 13, до рейтингу також увійшли всі моделі серії iPhone 14, а також iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Три інші позиції в рейтингу посіли смартфони Xiaomi Redmi Note 10/11, Samsung Galaxy A52 і Redmi Note 12.

Ймовірно, iPhone 13 користується такою шаленою популярністю через доволі вражаючі характеристики і мінімальні відмінності з дорожчим iPhone 14. “Трінашка” відмінно справляється з усіма повсякденними завданнями, а запасу продуктивності цієї моделі вистачить ще на 3-4 роки. Зараз базову модель iPhone 13 на 128 ГБ можна купити всього за 25 000 гривень, а з кешбеком деяких банків пропозиція має більш привабливий вигляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.