Розкладачку vivo X Flip уперше показали на реальному фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station опублікував перше реальне зображення ще не анонсованого смартфона vivo X Flip у форматі розкладачки. Апарат справді матиме саме такий вигляд, яким його до цього показували на схематичних зображеннях.

Поки що vivo X Flip показаний лише в складеному стані. У нього буде фірмовий для бренду круглий модуль камер з логотипом компанії Zeiss і допоміжний зовнішній екран для відображення часу, повідомлень та іншої інформації. Чи можна буде через нього повноцінно користуватися всіма функціями, як це реалізовано в розкладачках від Motorola, невідомо.

За вже наявною інформацією, смартфон отримає 6,8-дюймовий внутрішній екран із частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 8+ Gen 1, основну камеру на 50 Мп (Sony IMX866) та ультраширококутну на 12 Мп (IMX663), а також акумулятор ємністю 4400 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю 44 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата презентації vivo X Flip ще не оголошена, але анонс має відбутися найближчим часом. Разом із розкладачкою мають показати і друге покоління складного смартфона vivo X Fold.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.