Categories: Смартфони

Купити LG G7 можна буде в дорогій і дешевій модифікації з різними екранами

Share

Хоч в ході виставки MWC 2018 у закритому режимі обмеженого кола журналістів і показали флагманський смартфон LG G7, проте з ним все далеко не так однозначно, як хотілося б. Новий телефон оснащений топовим 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845, графічним прискорювачем Adreno 630, модемом Snapdragon X20 LTE, подвійною камерою і рядом інших особливостей. Сьогодні, 29 березня 2018 року, з’ясувалося, що купити LG G7 покупці зможуть в дорогій і дешевій модифікації, які володіють різними екранами і, можливо, чимось ще.

Корейське видання ETNews пише, що в нинішньому році компанія LG піде на хитрий крок, зробивши так, щоб купити її новий флагман можна було в дешевій і дорогій модифікації. У першому випадку буде використовуватися звичайний IPS-екран з усіма його мінусами, а в другому – дорогий на основі технології органічних світлодіодів, тобто OLED. При цьому всі інші технічні характеристики телефонів, як запевняє джерело, виявляться однаковими, але в це не дуже віриться.

Далеко не всім користувачам подобаються OLED-екрани, а багато хто й зовсім переживає через їх обмежений термін служби, тому як матриці подібного типу вигорають через 3-4 роки активної експлуатації. Саме тому, ймовірно, керівництво південнокорейської корпорації і вирішило зробити так, щоб купити LG G7 можна було в двох версіях, що володіє різними цінниками і дисплеями. Кожен покупець зможе вибрати те, що йому більше до душі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що смартфон LG G7 зможе похвалитися екраном з роздільною здатністю екрану 3K (це не помилка), 8-ядерним чіпом Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті, подвійною основною камерою з 16 Мп здатністю, діафрагмою f / 1.6 і підтримкою штучного інтелекту, а також сканером відбитків пальців на задній кришці, яка буде виконана зі скла. Новинка гарантовано отримає модулі NFC, Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE, A-GPS і ГЛОНАСС, роз’єм USB Type-C, а також корпус, захищений від попадання води і пилу за стандартом IP68 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple представить браузер Safari з підтримкою ШІ разом із новими операційними системами

    Компанія Apple тестує версію свого веб-браузера Safari, яка включає зміни в інтерфейсі користувача, розширені функції…

    01.05.2024

    Шахраї крадуть акаунти українців у WhatsApp

    Шахраї викрадають акаунти WhatsApp, використовуючи фейкові петиції про присвоєння «Героя України» загиблим захисникам. Про це повідомляє…

    30.04.2024

    В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

    Про Google Pixel 8a продовжують з'являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком - насправді,…

    30.04.2024

    Експерти назвали додатки, які стежать за вами та збирають дані

    Оскільки мобільні додатки та сервіси можуть збирати детальну інформацію про користувачів, важливо знати, які дозволи…

    30.04.2024

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024

    Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками

    Кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були понесені збитки, протягом 2023 року в…

    30.04.2024