Нові чутки про Samsung Galaxy S23 FE: що очікувати від флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні місяці з’явилося багато суперечливих чуток про Samsung Galaxy S23 FE. Деякі говорили про те, що Samsung не випустить нову версію свого популярного телефону, тоді як інші стверджували зворотне. За останніми даними, Samsung справді планує випустити Galaxy S23 FE у четвертому кварталі 2023 року із сюрпризом для покупців.

Важливою особливістю нового телефону стане використання процесора Exynos 2200 на всіх ринках, включно зі США. У попередніх версіях S-серії Samsung використовувала процесор Snapdragon від Qualcomm. Exynos 2200, який був використаний в Samsung Galaxy S22, був першим чіпом Samsung з графічним процесором AMD. Тим не менш, у минулому він мав проблеми, і Samsung використовувала процесори Qualcomm для своїх флагманських телефонів.

Також відомо, що Samsung оновить камеру заднього виду в Galaxy S23 FE до 50-мегапіксельної, що є значним поліпшенням порівняно з 12-мегапіксельною камерою, використаною в S20 FE і S21 FE. Телефон матиме два рівні зберігання – 128 ГБ і 256 ГБ, з 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті. Ємність акумулятора становитиме 4500 мАг, а швидка зарядка потужністю 25 Вт. Однак деякі експерти сподіваються, що Samsung також додасть підтримку зарядки потужністю 45 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.