Смартфони

Xiaomi Mi Max 5 повернення легенди – перші характеристики і фото

Share

Витік перших подробиць про Xiaomi Mi Max 5, не плутати з Mi Mix 5. І поставте лайк всіх хто пам’ятає про цю серію. Насправді любителів цієї компанії і конкретно цієї лінійки, дуже багато. Досить згадати Mi Max 2, напевно найуспішніший апарат у цій лінійці.

Давайте нагадаю в чому полягала суть лінійки Mi Max. На той час, якщо ви хотіли купити великий смартфон, вибір був невеликий. І компанія Xiaomi представила таку можливість. У той час екрани смартфонів були приблизно п’ять або 5,5 дюймів. А діагональ екрану Mi max 2 становила 6,44 дюйма. А зараз це здається смішним, але раніше це був дуже великий розмір, і враховуючи, що рамки смартфона були досить великі, телефон був по-справжньому громіздким. І що вони покажуть цього року, давайте дізнаємося.

Перше що відомо, смартфон може бути випущений цього року. І так як часи змінюються, змінився підхід і концепція до цього смартфону. Зараз це буде по-справжньому першокласне рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі в Індії, Європі та на інших регіональних ринках Xiaomi успішно увійшла до трійки найкращих брендів смартфонів і успішно пройшла шлях від регіонального виробника смартфонів, орієнтованого на економічну ефективність, до глобального бренду, виробляючи смартфони вищого класу. Я вважаю, що компанія Xiaomi вже обійшла список найкращих виробників в усьому світі, але вона може поліпшити своє становище, за рахунок розвитку нових лінійок. Зараз давайте нарешті поговоримо про сам смартфон.

У мережі з’явилися витоки про Xiaomi Mi Max 5. Друзі, знайомі з лінійкою продуктів Xiaomi, знають, що серія Xiaomi Max вже давно знята з виробництва, тому новини про цей смартфон здається дуже несподіваною. І як я вже сказав найімовірніше це буде повноцінний флагман.

Очікувані характеристики

Xiaomi Mi Max 5 буде оснащений флагманським чипом Snapdragon 8 Gen1 Plus виробництва TSMC, який побудований за 4-нм техпроцесом, а загальна продуктивність поліпшена на 10%, також додатково оптимізовано енергоспоживання. Таким чином, завдяки потужному 4-нанометровому процесору, продуктивність Xiaomi Max 5 буде на найвищому рівні.

Варто відзначити, що в якості екрану в Xiaomi Mi Max 5 буде використовуватися 6,92-дюймовий екран AMOLED, що стосується якості екрану, то він буде на високому рівні, тому що буде представлений компанією Samsung E5. Як бачимо, це буде один з найбільших екранів на ринку. Таким чином компанія зберегла ідею цієї лінійки. У коментарях будь ласка напиши як тобі ідея великого смартфона, постав свою оцінку від 1 до 5, де один це погано, знову максимально добре.

Екран має високу частоту оновлення 120 Гц і підтримує роздільну здатність 2K з підтримкою технології LTPO другого покоління. Поки що всі характеристики говорять про те, що це флагманське рішення.

Що стосується часу автономної роботи і швидкої зарядки, то він буде оснащений великою батареєю ємністю 5300 мАг. Якщо раніше, майже всі Max були з великими батареями, то зараз батареї в 5300 мАг, мені здається рекордною. А якщо порівняти з багатьма іншими флагманами, то звісно це досить велика батарея. Для того щоб швидко заряджати цю банку, передбачена швидка зарядка потужністю 120 Вт, але найцікавіше що тут також доступна і бездротова зарядка на 50 Вт.

Ну що ж підведемо підсумок, потужний процесор, якісний великий екран, швидка зарядка і велика батарея, це хороші новини для фанатів Xiaomi.

Після трьох років відсутності на ринку, фанати цієї лінійки, знову можуть радіти. Наприкінці доповнив що камера цього пристрою буде на 100 мегапікселів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Довго чекав на оновлення лінійки mi max);, але, я досі користуюсь mi max3 і це є кращий з лінійки mi max. Якби була можливість заміни процесора в телефоні то і надалі користувався б, аккумулятор 5500мАч, екран 6,9, металевий надміцний корпус, перевірено 5ма роками експлуатації. І в 2018му при виході цього смартфону, він визначався як більш бюджетна модель, і бав більш доступніший. Дивлячись на заявлені параметри нового mi max5 бюджетно доступним він не буде(

  • Чекаю з нетерпінням ! Ходжу з мі мах 3 уже більше 5 років. Апарат просто чудовий він завжди зі мною і якщо поміняю то тільки на наступний мі мах бо все що беру в руки не те. В апараті все рідне і навіть акумулятор який спочатку тримав 3! дні зараз тримає до вечора але самсунги навіть нові ті що я мав тримали гірше ніж мій мі мах зараз. Чекаю коли ксіомі згадають про любителів мі мах і випустять нарешті продовження

  • Досі користуюся мі мах 2.
    Коли говорять про екран цього телефону, варто згадати, що вимірювати його в дюймах не дуже коректно. Багато телефонів мають діагональ 6,4 і навіть більше - виробники просто беруть отой крихітний вузенький екранчик і подовжують його до безкінечності. І називають це "великим екраном", бо ви ж подивіться на діагональ!
    У мі мах екран був не просто великим, він був ШИРОКИМ. Незручно користуватися однією рукою, але воно того вартувало.
    Широченних телефонів с того часу на ринку так і не з'являлося, а новий, як видно за пропорціями, таки скоріше стандартизований: вузький та довгий.

    • Теж не подобається що нинішні телефони роблять дуже вузькими. У самого Mi Max 3, і його просто нема на що замінити що б екран був такий же завширшки. Якщо новий Mi Max зроблять таким же витягнутим як нинішні телефони то хоч би вже діагональ зробили 7,5 дюймів, аби ширина не постраждала

  • Ніяк не можу знайти заміну своєму Мі Мах 3. В роботі з 18 року. І що з ним тільки не траплялось. Сказати, що впав, то нічого не сказати. Спочатку розглядав нокію меджік Макс. Але так вона і не вийшла на ринок. Мабуть ще і 24-й рік цей "малюк" буде зі мною

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Samsung знову надсміхається над Apple у новій рекламі

    Samsung зробив це знову. Компанія, яка вважає Apple своїм конкурентом і основним клієнтом, має історію…

    16.05.2024

    Google Pixel 8a з першим оновленням отримує генератор шпалер на основі ШІ

    Світ смартфонів не стоїть на місці, і компанії постійно шукають нові способи здивувати та порадувати…

    16.05.2024

    Названо смартфони Nokia які отримають Android 15

    Nokia - один з небагатьох брендів, які пропонують на своїх смартфонах версію Android, близьку до…

    16.05.2024

    Виявлено перший троян для iPhone: ступінь його ризику досі невідома

    Торік, у жовтні 2023 року, на Android з’явився новий троян “Golddigger”, який використовує служби доступності.…

    16.05.2024

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024