iPhone 14 Plus – чи варто його брати. Авторитетний розбір від експертів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Смартфон 14 Plus виявився унікальним апаратом у лінійці Apple. Компанія вперше створила великий девайс, за специфікаціями багато в чому наближений до флагманських моделей.

Реклама

Експерти зробили огляд апарату, а ми вибрали головне.

Найважливіше питання – чи зручний цей девайс у використанні? З одного боку, він має ті самі габарити, що й 14 Pro Max, з іншого, смартфон важить менше. “Його впевненіше тримаєш у руці, він не так сильно тисне на мізинчик, оберігаючи його від мозолі”, – зауважив автор. З розмірами нічого не поробиш, від цього страждають усі власники Pro Max: набирати текст однією рукою некомфортно, дотягнутися до верхньої частини дисплея складно, телефон може легко випасти. Камера в гаджета знімає приблизно на тому ж рівні, що й в iPhone 13. Тут немає телевіка і лідара, але вночі і в портретному режимі апарат фотографує цілком гідно. До речі, шикарна якість відеозапису на місці.

Ще один важливий момент – акумулятор. Плюсовий телефон тримає добре, виходить 7-8 годин екранного часу. Такий самий результат у iPhone 14 Pro Max, який коштує помітно дорожче. За 30 хвилин біля розетки девайс, що повністю сів, заряджається на 50%, повна зарядка займає дві години. На жаль, швидкої зарядки – таких, як у Android-флагманів – тут немає: купувати адаптер потужністю понад 20 Вт немає сенсу.

Про продуктивність пристрою довго розповідати не потрібно. Як і всі телефони Apple, що вийшли останні два-три роки, у 2023 році “плюс” відмінно справляється з усіма завданнями і додатками. Різниці в порівнянні з дорогими флагманами немає практично ніякої.

Чи варто купувати iPhone 14 Plus? “Цей апарат не всі зрозуміли, але якщо дивитися на нього очима власників iPhone 7 Plus або 8 Plus, то все стає на свої місця, він буде чудовою заміною для старого айфона”, – підсумував автор. Коротше кажучи, беріть і не пошкодуєте – звісно, якщо потрібен такий величезний телефон

Базовий iPhone 14 Plus з накопичувачем 128 Гбайт зараз можна купити за 40 000 гривень. В наявності навіть є нова жовта версія, але вона поки що ексклюзивна і коштує дуже дорого.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ