Смартфони

Samsung Galaxy F62 отримало оновлення One UI 5.1 – що нового

Share

Samsung випустила оновлення One UI 5.1 для Galaxy F62, ще одного смартфона середнього класу. Пристрій було запущено тільки в Індії, тому оновлення виходить тільки в цій країні і містить виправлення безпеки від березня 2023 року, щоб усунути деякі серйозні вразливості. Оновлення One UI 5.1 поставляється з версією прошивки E625FDDDU3CWB4 і доступне в Індії через “Налаштування” > “Оновлення програмного забезпечення”. Оновлення має значний розмір, тому рекомендується завантажувати його через Wi-Fi. Ви також можете завантажити нову версію прошивки з бази даних прошивок і прошити її вручну.

Galaxy F62 був випущений у 2021 році з Android 11 і отримав оновлення Android 12 на початку 2022 року та оновлення Android 13 наприкінці 2023 року. Після встановлення оновлення One UI 5.1 на Galaxy F62, користувачі зможуть швидко змінити колірний тон своїх селфі, шукати більш ніж одну людину/тему одночасно в додатку “Галерея”, створювати спільні сімейні альбоми (до 5 ГБ) і згортати додатки або переводити їх у повноекранний режим, просто торкнувшись і перетягнувши кути вікна додатка.

Під час багатозадачного користувацького інтерфейсу з розділеним екраном телефон показує часто використовувані додатки, щоб прискорити процес. Ви також можете змінити шпалери свого телефону в додатку “Режими і процедури”. Оновлений застосунок “Погода” тепер має новий віджет “Динамічна погода” для головного екрана і новий віджет батареї, що відображає рівень заряду батареї Galaxy F62 і підключених до нього бездротових аксесуарів. Додаток Modes & Routines тепер має більше параметрів, включно зі стилем шрифту, мелодією дзвінка, Quick Share і чутливістю до торкання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Internet тепер може виконувати функцію пошуку по закладках та історії переглядів. Ви також можете отримати доступ до вкладок веб-сайтів з інтернет-додатку Samsung на вашому Galaxy F62 на пов’язаному ПК з більш простого доступу до налаштувань. Крім того, оновлення містить кілька поліпшень продуктивності та виправлень помилок.

Оновлення One UI 5.1 є великим оновленням для Galaxy F62, яке додає безліч нових функцій і поліпшень. Воно дає змогу швидко змінювати колірний тон своїх селфі, редагувати інформацію EXIF про зображення і відео в застосунку “Галерея”, створювати загальні сімейні альбоми, обирати призначену для користувача папку для збереження скріншотів і записів екрана, і багато іншого. Крім того, оновлення містить безліч поліпшень продуктивності та виправлень помилок.

Оновлення One UI 5.1 доступне тільки в Індії і може бути встановлено через “Налаштування” “”Оновлення програмного забезпечення”. Під час встановлення рекомендується використовувати Wi-Fi, оскільки оновлення є великим. Також можна завантажити нову версію прошивки з бази даних прошивок і прошити її вручну.

Samsung Galaxy F62 був випущений у 2021 році з Android 11 на борту і отримав оновлення до Android 12 на початку 2022 року і до Android 13 наприкінці 2023 року. Оновлення One UI 5.1 додає ще більше функцій і поліпшень, роблячи Galaxy F62 ще більш зручним і продуктивним пристроєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    В мережу потрапили нові зображення Sony Xperia 1 VI

    Інсайдер опублікував в інтернеті офіційні рекламні зображення смартфона Sony Xperia 1VI. Вони з'явилися в мережі…

    08.05.2024

    Huawei розпочала продажі своїх Watch Fit 3 за межами Китаю за ціною $160

    Новинка пропонується за стартовою ціною $160. При цьому пристрій може похвалитися 1.82-дюймовим AMOLED-екраном із закругленими…

    08.05.2024

    У мережі обговорюють кросівки Тіма Кука

    Уважні користувачі помітили під час травневої презентації Apple незвичайну деталь. Загальну увагу привернула пара взуття…

    08.05.2024

    Які побутові прилади не можна підключати до подовжувача: не всі про це знають

    При використанні подовжувачів слід дотримуватись певних правил безпеки. Які побутові прилади слід підключати безпосередньо до…

    08.05.2024

    6 налаштувань Xiaomi, за допомогою яких ви покращите свій смартфон

    Китайські смартфони бренду "Сяомі" радують своїх власників різноманітністю налаштувань, за допомогою яких можна помітно підвищити…

    08.05.2024

    Apple прибрала зарядний пристрій з нових iPad Pro та iPad Air у Європі

    Учора Apple представила нові лінійки iPad Pro та iPad Air , а також оновлені Apple…

    08.05.2024