Ігрові смартфони стануть гіршими найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрові телефони – велика частина індустрії, яка, втім, з’явилася відносно недавно. Але в останні роки було дуже цікаво спостерігати за суперництвом у цій сфері. Так вийшло, що тепер цього суперництва стане менше. Останнім часом ходили чутки про Lenovo та її бізнес ігрових телефонів Legion. Говорили, що ігрова телефонна лінійка Legion буде закрита. Тепер ми знаємо правду про те, що відбувається.

Чи буде Lenovo випускати ігрові телефони

Минулого тижня хтось – імовірно співробітник Lenovo – опублікував коментар про телефонний бізнес Legion у соціальних мережах. За словами користувача, Lenovo вирішила повністю закрити свій бізнес з виробництва ігрових телефонів.

Звісно, поки звучить досить розмито. Тому наші колеги з видання Android Authority звернулася до Lenovo за коментарями. Представник Lenovo пізніше підтвердив Android Authority, що компанія дійсно припинила свій бізнес із виробництва телефонів Legion.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання навіть наводить відповідь представника Lenovo, який і поділився цією інформацією.

Lenovo припиняє випуск своїх ігрових телефонів Legion на базі Android у рамках ширшої трансформації бізнесу та консолідації ігрового портфеля. Будучи лідером у галузі ігрових пристроїв і рішень, Lenovo прагне просувати ігрову категорію в різних форм-факторах, а також фокусуватися на тому, де вона може принести найбільшу користь світовій ігровій спільноті – повідомили в компанії Lenovo журналістам видання Android Authority.

Проблеми з ігровими телефонами

Оскільки Lenovo припиняє випуск своєї лінійки ігрових телефонів, майбутнє індустрії виглядає доволі туманно. Адже ми втратили одного з небагатьох великих гравців, який міг дійсно зробити щось важливе. Ще гірше, що у Xiaomi також нещодавно з’явилися проблеми, з якими вона боролася в рамках своєї лінійки Black Shark. У підсумку, компанії довелося звільнити сотні людей на своєму підприємстві.

Коли вийде ASUS ROG Phone 7

Зате ASUS ROG продовжує набирати силу. За відсутності конкуренції це може призвести до того, що швидкість розвитку індустрії мобільного геймінгу істотно знизиться, і ми перестанемо отримувати щороку чудові телефони. Цього року компанія випустить ROG Phone 7 13 квітня.

Лінійка почала випускатися в 2018 році і час від часу ASUS випускала її оновлення. Як і інші ігрові телефони, ці відрізняються високою продуктивністю, великою батареєю і доповненнями, орієнтованими на ігри. Ми вже знаємо, що лінійка ROG Phone 7 буде запущена в самий найближчий час, і у нас навіть є найбільш ймовірні спеки новинки, які просочилися в мережу.

Яким буде новий ROG Phone 7

Відоме джерело витоків – Digital Chat Station – опублікувало передбачувані специфікації ROG Phone 7 на платформі Weibo. Що стосується основних характеристик, то ми, найімовірніше, отримаємо 6,78-дюймовий OLED-екран із частотою 165 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2 і акумулятор ємністю 6000 мАг із зарядкою на 65 Вт.

Інші заявлені характеристики ROG Phone 7 включають потрійну задню камеру на 50 Мп + 13 Мп + 5 Мп, 32-мегапіксельну селфі-камеру, захист від бризок IP54 і вагу менше ніж 240 грамів.

За винятком нового процесора і селфі-камери, схоже, що ROG Phone 7 матиме багато спільного з лінійкою ROG Phone 6. Хоча чипсет Snapdragon 8 Gen 2, як і раніше, повинен давати помітний приріст, але ми сподіваємося, що ASUS забезпечить адекватне охолодження для забезпечення стабільної продуктивності.

У будь-якому разі, хочеться хоча б цього року побачити знайомі функції, як-от Air Triggers, порт 3,5 мм і екосистему аксесуарів. Я також сподіваюся, що компанія або збереже ту саму ціну, що й торік, або запропонує зниження ціни чи набір деяких аксесуарів. Адже йдеться дійсно про незначне оновлення. А тепер уявіть, що швидкість розвитку таких телефонів ще сповільниться. Моторошно, так?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.