Терміново встановіть: Apple випустила оновлення для старих iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У понеділок 28 березня Apple презентувала iOS 16.4. У новій версії ОС з’явився режим шумозаглушення під час дзвінків, підтримка свайпового управління російської клавіатури і багато іншого. Загалом виявлено понад 10 нововведень. Ознайомитися з ними можна в нашому матеріалі.

Реклама

Крім iOS 16.4 Apple випустила важливе оновлення: iOS 15.7.4. Воно призначене для користувачів старих айфонів, а саме iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus і iPhone SE.

У цьому оновленні немає нових функцій. Оновлення було випущено з метою виправити вразливість нульового дня, яка давала змогу віддалено керувати пристроями. Якщо ж у вас одна з перерахованих вище моделей iPhone, радимо терміново оновитися, щоб убезпечити себе. Оновлення також вийшло і для iPad. Користувачі старих планшетів можуть встановити свіжу iPadOS 15.7.4

Як встановити iOS 15.7.4:

Перейдіть у “Параметри” – “Загальні” – “Оновлення ПЗ”. Дочекайтеся завантаження (перед встановленням рекомендуємо зробити резервну копію iPhone). Актуальні iPhone шукайте в нашій добірці:

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ