Samsung випустила новий 5G-модем Exynos 5300 для мобільних процесорів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський технологічний гігант Samsung випустив новий модем 5G для мобільних процесорів під назвою Exynos 5300. Цей новий продукт може працювати в стільникових мережах 5G у діапазоні міліметрових хвиль (mmWave) і нижче 6 ГГц. За заявою виробника, максимальна швидкість передавання та приймання даних може досягати 3,87 Гбіт/с і 10 Гбіт/с відповідно.

Модем Exynos 5300 виготовлено з використанням 4-нм технології Samsung Foundry з фотолітографією в глибокому ультрафіолеті (EUV). Він може працювати в мережах SA і NSA і підтримує стандарт 5G NR Release 16 та інтерфейс PCI Express, що дає змогу оптимізувати його для використання з різними процесорами.

Exynos 5300 працює в мережах 4G, де швидкість передавання даних у LTE становить 3 Гбіт/с (низхідний канал) і 422 Мбіт/с (висхідний канал).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент офіційної інформації про те, які смартфони будуть оснащені новим модемом Samsung, немає. Однак ходять чутки, що Exynos 5300 буде інтегровано в процесор Tensor 3 для флагманського смартфона Google Pixel 8.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.