Міцність усіх версій Galaxy S23 порівняли в дроп-тесті (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори YouTube-каналу Allstate Protection Plans провели цікавий експеримент, оцінивши стійкість усіх трьох моделей серії Galaxy S23. Метод тестування було обрано екстремальний – гаджети скидали з висоти, імітуючи звичайне “побутове” падіння.

Кожен пристрій було двічі скинуто з висоти 1,83 метра на передню і задню панель за допомогою спеціального механізму. Найкраще показав себе Galaxy S23 Ultra, який відбувся невеликим відколом на бічній частині дисплея, а також кількома подряпинами на задній панелі. Однак під час падіння на тильну частину основна сила удару припала на модуль камери, через що один з об’єктивів постраждав настільки, що втратив свою функціональність.

На другому місці імпровізованого рейтингу опинився Galaxy S23+, який отримав невеликі пошкодження з обох боків. Найбільше постраждав базовий Galaxy S23 – крім розбитого скла спереду і ззаду, фахівці відзначили випадання фрагментів корпусу і пошкодження бічної рамки. Утім, усі три флагмани зберегли базову працездатність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серії Galaxy S23 використовується захисне скло Corning Gorilla Glass Victus 2, яке на 22% складається з перероблених матеріалів. За заявою компанії, воно здатне витримати падіння з висоти близько 1 метра, однак тривалі “польоти” з ударом об тверду поверхню для будь-якого смартфона можуть закінчитися походом до сервісного центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.