Названо 4 найкращі смартфони в різних цінових сегментах

Яким би складним минулий рік з технічного погляду не був, телефони випускалися, купувалися і дивували. Реалії змусили покупців переорієнтуватися з популярних брендів і звернути увагу на китайські гаджети. До речі, вони, як з’ясувалося, з функціональної точки зору нітрохи не гірші, а за ціною більш щадні до гаманця любителів техноновинок.

Нічим принципово новим 2022 рік не проявився в галузі смартфонів. Здебільшого всі марки борються за крутизною камер, кількістю оперативної пам’яті та вбудованого місця під файли. Хоча флагманські моделі все-таки вміють показати крутизну свого власника. Втім, не кожен покупець ганяється за крутизною, комусь достатньо найоптимальнішого поєднання ціни та якості.

Тому дослідницьке агентство TelecomDaily протестувало марки телефонів, що з’являться на ринку у 2022 році, і визначило 5 найкращих – по одному з кожної цінової категорії.

Номінація “Флагман”: Huawei P50 Pocket

Раніше головним за гнучкими рідкокристалічними екранами був Samsung, але це в минулому. Huawei для свого флагмана зробив екран, що перевершує за якістю популярний бренд. Модель P50 Pocket повертає моду на розкладачки, тільки тепер вони зовсім не ті, що раніше. Гаджет розкладається в 6,9-дюймовий повноцінний екран без зазорів і видимих складок, на відміну від Samsung. Такий дизайн у доповненні до кольору золотистий металік має дуже помітний вигляд і привертає увагу до свого власника.

Зовнішність доповнює вміст – 8-ядерний процесор, 12 Гб оперативної пам’яті та 512 Гб вбудованої. Плюс три камери 40+32+13 Мп з повним фаршем функціональності. Зараз флагман коштує 35 000 гривень.

Номінація “Напівфлагман”: realme GT Neo2 5G

Телефони з розряду “не найтоповіший топ, але доволі круті” вже давно виділили в окрему категорію. Адже вони користуються найбільшою популярністю. З числа таких смартфонів у 2022 році фахівці виділили GT Neo2 5G. У супермаркетах техніки його можна купити за 20 000 гривень. Зате за ці гроші ви отримуєте смарт з одним із найкращих процесорів Qualcomm на 8 ядер, а можливості основної камери більші, ніж у флагманського Huawei, – 64 мпк. До речі, його вже охрестили вбивцею флагманів, оскільки за характеристиками він нічим не поступається, а коштує щонайменше вдвічі дешевше.

Номінація “Оптіум”: realme 9 Pro

І знову відзначилася компанія realme. Китайський бренд уже встиг зарекомендувати себе як надійний серед користувачів мас-маркету. Адже це хороший спосіб за 15 000 гривень придбати щось, що більш-менш відповідає сучасним трендам. 8 Гб оперативки, швидка зарядка і 10-кратний цифровий зум на камері полюсом до процесора Snapdragon 695 – а що ще потрібно для роботи і розваг?

Номінація “Бюджет”: Tecno Pova Neo 2

Ця марка стала набирати популярність нещодавно завдяки своїм бюджетним смартфонам. Конкретно ця модель коштує близько 6299 грн. Її головна крута фішка – батарея на 7000 мАг, яка дасть змогу користуватися 2 дні без підзарядки економічної роботи. Діагональ 6,82 дюйма робить його ефектним у ваших руках – і не скажеш, що він з дешевих! І при цьому 128 Гб вбудованої пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.