На що може бути здатний смартфон початкового класу в 2023 році

Пристрої з кожним роком отримують все більше різних фішок, а деякі технології стають доступнішими. І навіть девайси вартістю менше 5 000 грн іноді варті уваги. До мене в руки потрапила одна з новинок від компанії TECNO – смартфон SPARK Go 2023. Я його протестую і скоро розповім про цей апарат в окремій докладній статті. А поки коротко про характеристики і головні особливості оновленого SPARK Go.

Смартфон вийшов стильним і виділяється. У нього приємний на дотик і практичний корпус з текстурою і геометричним візерунком. Що стосується оснащення, то гаджет отримав великий HD+ IPS дисплей діагоналлю 6,6″, 64 ГБ постійної пам’яті та до 6 ГБ ОЗП з урахуванням розширення, акумулятор ємністю 5000 мАг, USB-C порт, сканер відбитків пальців на тильній панелі та основну камеру з роздільною здатністю 13 Мп (f/1.8) і штучним інтелектом. А за продуктивність відповідає чипсет Helio A22 від Mediatek. Смартфон має бути спритнішим за глобальний SPARK Go 2022.

Крім того, пристрій підтримує всі необхідні в Україні частоти LTE, оснащений модулем NFC для безконтактної оплати, працює з коробки на все ще актуальній ОС Android 12, має потрійний лоток для 2-х SIM і карти пам’яті, а також постачається з повноцінним комплектом, включно з чохлом та захисною плівкою для екрана. У цьому сегменті і це вкрай важливо. Смартфон у різних магазинах електроніки коштує трохи дешевше 5 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.