Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 7 Plus отримав сканер відбитків пальців в екрані і ненависний багатьма виріз

Share

Вчора відбувся офіційний анонс флагманського смартфона Xiaomi Mi MIX 2S, який отримав безрамковий екран, одну з кращих в світі камер, стильний корпус, підтримку бездротової зарядки і ряд інших особливостей. Проте, за частиною нововведень новинка в особі Xiaomi Mi 7 Plus обійде преміум-модель, в це 28 березня 2018 року зуміли переконатися розробникам з форуму XDA, які знайшли неспростовні докази наявності в екрані сканера відбитків пальців і не тільки його.

Вивчаючи останню альфа-версію прошивки MIUI 9 розробники виявили в ній згадку смартфонів з кодовими назвами dipper і dipperold. Під першим найменуванням, імовірно, ховається Xiaomi Mi 7, а під другим його дорожча і просунута версія – Xiaomi Mi 7 Plus. Подальше вивчення операційної системи дозволило виявити в ній повнорозмірний скріншот, який говорить про наявність в «старшій» моделі вбудованого в дисплей сканера відбитків пальців.

В іншому, обидва флагмана Xiaomi, що працюють на Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, мають виріз в екрані, але зовсім компактний. Всі кути дисплея заокруглені, по аналогії з тим, як це реалізовано в iPhone X. В прошивці MIUI 9 також зазначено, що постачальниками сканера відбитків пальців в екран є відразу дві компанії – Synaptics і Goodix. Рішення від першої зараз можна зустріти тільки в трьох телефонах – Vivo X20 Plus UD , X21 UD і Apex .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все це означає, що екран Xiaomi Mi 7 Plus гарантовано виготовлений по OLED-технології, а не IPS. Це пов’язано з тим, що вбудовані в дисплей сканери відбитків пальців від компаній Synaptics і Goodix здатні працювати тільки з органічними екранами, тобто це технічне обмеження. Також відомо, що майбутня новинка зможе похвалитися чіпом Snapdragon 845, графікою Adreno 630, модемом Snapdragon X20 LTE, акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки і подвійною основною камерою з 2-кратним оптичним зумом.

Офіційний анонс Xiaomi Mi 7 Plus має відбутися на одному заході зі звичайною моделлю Mi 7, а їх презентація, ймовірно, пройде в квітні-червні нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024

    Google випустила Pixel Tablet без док-станції

    Google не стала змінювати дизайн або «начинку» Pixel Tablet: користувачів все також зустрічає металевий корпус…

    08.05.2024