Яким буде iPhone 15 Pro. Уже відомі ключові фішки флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До виходу нових смартфонів Apple залишилося близько півроку, але в мережі вже з’явилися чутки про iPhone 15. Одну й ту саму інформацію повторюють кілька інсайдерів – імовірність, що прогнози збудуться, досить висока.

Які головні фішки отримають нові флагмани?

Найімовірніше, iPhone 15 Pro і 15 Pro Max збережуть “острівець” Dynamic Island, але дисплей сильно зміниться. По-перше, він повинен отримати рекордно тонкі рамки. За інформацією джерел, екранні рамки матимуть товщину 1,55 мм, що значно менше, ніж у флагманів актуального покоління (iPhone 14 Pro Max – 2,42 мм).

По-друге, Apple може збільшити діагональ екрана смартфонів. Так, дисплей iPhone 15 і 15 Pro отримає 6,2 дюйма замість 6,1 дюйма. Екрани iPhone 15 Pro Max і 15 Plus матимуть ту саму діагональ – 6,7 дюйма. Візуально дисплей моделей виглядатиме більшим – через тонкі рамки. За словами інсайдерів, це буде прорив: рамки в екранів актуальних смартфонів дуже тонкі, але їх все одно помітно. У наступному поколінні все буде організовано дуже чітко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, нові смартфони повинні будуть позбавити від фізичних кнопок регулювання звуку і легендарної “перемикалки” пристрою в безшумний режим. Ці елементи замінять сенсорними панелями з вібровіддачею Taptic Engine. Колись у смартфонах Apple взагалі зникнуть фізичні кнопки та перемикачі.

Тепер про важливе. Найімовірніше, iPhone 15 вийде з lightning-роз’ємом, тому що на USB-C переходити поки не обов’язково. Щоправда, зарядити iPhone 15 Pro на максимальній швидкості все одно можна буде тільки при використанні офіційних аксесуарів. Ми пам’ятаємо: Apple ніколи не упустить вигоду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.