Samsung Galaxy M54 став першим смартфоном середнього класу з eSIM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung поповнила асортимент смартфонів Galaxy M новою моделлю, що отримала назву Galaxy M54. По суті, це вдосконалена версія Samsung Galaxy A54, який дебютував кілька днів тому і про який ми розповідали раніше.

Samsung Galaxy M54 дебютував на Близькому Сході і став першим смартфоном корейського бренду в середньому ціновому сегменті з технологією eSIM, тобто віртуальною SIM-картою. До цього підтримку eSIM мали тільки флагманські моделі з лінійок Samsung Galaxy S і Galaxy Z.

“Серцем” нового смартфона Samsung став анонсований у лютому 2023 року фірмовий восьмиядерний чипсет Exynos 1380. Він працює у зв’язці з 8 Гбайт оперативної пам’яті. Для зберігання даних виділено вбудований накопичувач на 128 або 256 Гбайт. Якщо цього здасться мало, то передбачена можливість розширення за допомогою карти пам’яті microSD. На борту в Samsung Galaxy M54 встановлено фірмову прошивку One UI 5.1 на базі Android 13 і його власники зможуть розраховувати щонайменше на два великі оновлення ОС і регулярні оновлення безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей новинки являє собою 6,7-дюймову панель типу Super AMOLED. Вона має роздільну здатність Full HD+ (2400х1080 пікселів) і підтримує частоту оновлення зображення до 120 Гц.

Камер у нового представника серії Samsung Galaxy M загалом чотири. Спереду в O-подібному вирізі в дисплеї розміщена селфі-камера з роздільною здатністю 32 мегапікселі, а ззаду – потрійна основна камера з головним 108-мегапіксельним модулем, 8-мегапіксельним надширококутним датчиком і 2-мегапіксельною макрокамерою.

Що ж стосується автономності, то за неї відповідає акумуляторна батарея ємністю 6000 мАг. Вона підтримує 25-ватну дротову зарядку через порт USB Type-C.

Коли і за якою ціною Samsung Galaxy M54 надійде в продаж і в яких регіонах крім Близького Сходу буде доступний, ще належить з’ясувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.