Топ-5 найкращих смартфонів 2023 року до 25000 гривень у співвідношенні ціна/якість

Сьогодні на ринку представлена величезна кількість смартфонів. Звичайно ж кожен хотів би придбати саме флагмани, з найбільшою кількістю функцій і з найкращою якістю збірки. Найбільш популярні пристрої сьогодні можуть коштувати понад 40000 гривень. Однак сьогодні можна знайти не менш зручний і функціональний мобільний телефон за суму не більше 25000 гривень. Це значна сума, і багатьом доводиться тривалий час її збирати. Серед великої кількості телефонів представлено 5 моделей до 25000 гривень у хорошому співвідношенні ціни та якості.

1. Xiaomi 12X

Ця одна з найбільш компактних моделей смартфонів на сьогодні. У пристрій встановлена Amoled матриця з високим піковим рівнем яскравості. Камера даного телефону високої якості. Дозволяє робити фото і вести відеозйомку як вдень, так і в нічний час. Відрізняється великим запасом продуктивності.

2. Samsung Galaxy S21 FE

Смартфон зовні схожий на модель S22, проте за деякими параметрами він йому поступається. Має якісний Amoled дисплей та потужний чипсет Snapdragon. Ба більше. Завдяки батареї на 4500 міліампер на годину, можна не боятися, що пристрій швидко сяде. До переваг можна віднести флагманську камеру на три об’єктиви.

3. Xiaomi 12

Дана модель оснащена новітнім, потужним флагманським чіпсетом Snapdragon 8 Gen1. Завдяки новим алгоритмам обробки фотографій, камера працює краще, ніж в моделях-попередниках. Ціна повністю відповідає якості смартфона. Тут все знаходиться в балансі.

4. OnePlus 10 Pro

Його з натяжкою можна внести в цей топ, оскільки далеко не у всіх магазинах його продають менш ніж за 25000 гривень. Він оснащений великим запасом оперативки – 8 гігабайт. Оснащений потужною батареєю, яка підтримує швидку зарядку до 80 ВТ. Вбудована бездротова зарядка. Є якісна основна камера з трьома модулями.

5. Apple iPhone 12

Сьогодні цю модель можна купити за 25000 гривень. Це відмінна модель. З компактними розмірами, стильним дизайном, високоякісною флагманською камерою. Захист від вологи, бездротова зарядка, якісна камера, потужна батарея, яка при середній активності не сідає добу.

Вибравши одну з представлених моделей можна робити якісні знімки, грати в ігри, і просто насолоджуватися якістю. Вони довговічні, надійні і відносяться до середньої цінової категорії. Сьогодні якісний смартфон не означає дорогий. досить почекати момент і придбати флагман високої якості за приємними цінами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.