Складаний Samsung Galaxy Z Fold5 показали на серії концепт-рендерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова порція інформації поповнила скарбничку чуток про складний смартфон Samsung Galaxy Z Fold5. Цього разу апарат був показаний на серії концепт-рендерів, створених на основі наявних деталей, що демонструють дизайн пристрою з усіх боків.

Зображеннями поділився автор YouTube-каналу SuperRoader, а їхнім малюванням займалися дизайнери з Technizo Concept. Судячи з рендерів, мінімалістичний дизайн майбутнього Galaxy Z Fold5 перегукуватиметься з поточними новинками компанії, включаючи флагмани серії S23.

На тильній частині смартфона розташується основна камера із трьома вертикально розміщеними об’єктивами та LED-спалахом. На іншій половинці буде повноцінний великий дисплей з вирізом у верхній центральній частині для фронтальної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Galaxy Z Fold5 отримає підтримку роботи зі стілусом, хоча зазначається, що спеціального слота для його зберігання не буде. Оновлений дизайн шарніра повинен вирішити дві основні проблеми смартфона, включаючи проміжок між половинками і складку на гнучкому дисплеї.

Щодо характеристик Galaxy Z Fold 5 приписують зовнішній 6,2-дюймовий Super AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, камеру з датчиками на 50, 12 та 10 Мп, розігнану версію чіпа Snapdragon 8 Gen 2 та акумулятор на 44.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.