Названо популярні смартфони Samsung які більше не отримають оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung зараз активно випускає оновлення для багатьох своїх смартфонів. Для деяких пристроїв це останні великі оновлення. Ці телефони Samsung постраждали.

Останніми роками Samsung продовжує вдосконалювати свою політику оновлень, але деякі відомі пристрої, як і раніше, залишаються чинними: після трьох великих оновлень все готово. І цей час уже настав. SamMobile повідомляє, що це торкнулося, зокрема, серії Galaxy S20. Хоча вони, як і раніше, підтримують Android 13 і One UI 5.1, перехід на Android 14 і One UI 6, таким чином, ці смартфони працюватимуть тільки на відстані. Згідно зі звітом, та ж доля спіткає наступні телефони:

  • Galaxy S10 Lite
  • Galaxy S20 FE
  • Galaxy Note 10 Lite
  • Galaxy Note 20 (Ultra)
  • Galaxy Z Flip
  • Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy A22
  • Galaxy A32
  • Galaxy A51
  • Galaxy A71

З Galaxy Tab A8, Galaxy Tab A7 Lite, Galaxy Tab S6 Lite (2020) і Galaxy Tab S7 (+) також більше не буде серйозних оновлень для деяких планшетів. Тож тим, хто хоче впровадити у свої телефони новітні програмні функції від Google і Samsung, імовірно, доведеться якомога швидше перейти на молодший телефон, такий як Galaxy S23.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефони Galaxy продовжують працювати

З іншого боку, тим, хто може обійтися без новітнього з новітнього, не потрібно турбуватися про те, що телефон тепер може бути не таким хорошим, як раніше, або навіть непридатним для використання. Тому що, що стосується безпеки, вам не потрібно турбуватися про згадані пристрої. Оновлення безпеки моделі отримуватимуть ще деякий час.

Поки невідомо, коли Samsung випустить оновлення з One UI 6, яке, як очікується, буде засноване на Android 14. Але досвід останніх кількох років говорить про те, що Samsung випустить перші пакети завантаження наприкінці цього року, принаймні, для своїх поточних пристроїв преміум-класу, включно з Galaxy S23+ і Galaxy S23 Ultra.

Samsung докладає всіх зусиль, але Apple залишається непохитною

Звісно, будь-хто, хто має iPhone, може тільки втомлено посміятися над такою новиною. Зрештою, Apple зазвичай випускає оновлення для своїх смартфонів як мінімум на чотири роки. iPhone 6s навіть поставляється в Купертіно з сімома версіями iOS. Тим часом Samsung все-таки поліпшила свою політику щодо прошивки, взявши на себе зобов’язання підтримувати пристрої з чотирма основними оновленнями ОС. Однак це нововведення стало актуальним тільки після Galaxy S21 – і, відповідно, воно з’явилося занадто пізно для пристроїв, згаданих вище.

З моменту випуску серії Galaxy S23 Samsung випускає оновлення до One UI 5.1. Оновлення тепер доступне практично для всіх пристроїв і пропонує вам цікаві функції, зокрема засіб для видалення об’єктів і нові дизайни віджетів, а також розширені процедури. На жаль, оновлення Samsung викликало проблеми з акумулятором у деяких моделей Galaxy. Багато користувачів скаржилися, принаймні, на помітно гірший час автономної роботи і неробочу зарядку після встановлення. Але, мабуть, зрештою, були прямі рішення проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.