iPhone 15 Pro Max: жоден виробник ще не домігся цього

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На папері це всього лише міліметри, але вони можуть мати величезне значення. Apple, як повідомляється, планує нововведення в галузі дисплеїв для iPhone 15 Pro Max і хоче проникнути у сфери, в які досі не наважувався жоден виробник.

Чи встановить Apple рекорд з iPhone 15 Pro? Повідомляється, що модель Max має дуже тонкий ободок дисплея, повідомляє твіттер-лідер Ice Universe. Таким чином, чорна область між корпусом і екраном повинна бути товщиною всього 1,55 мм. Якщо звіт підтвердиться, Pro Max значно перевершить попереднього рекордсмена, Xiaomi 13 (1,81 мм). Galaxy S23 (1,95) також явно був би кращим.

Від тонкої оправи до сучасного дизайну?

Порівняно з iPhone 14 Pro Apple скоротила б площу дисплея майже на 30 відсотків, що було б неймовірним досягненням. І навіть якщо ми просунемося тут на міліметр: ми думаємо, ви, хлопці, ясно побачите різницю – і полюбите її.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому що, хоча досі iPhone радують красивим і плоским дизайном дисплея, межі виглядають значно товщими порівняно з конкурентами. Але завдяки оптимізації цей недолік, ймовірно, було усунуто з лиця землі. Ми думаємо, ви б побачили майже весь вміст екрана, глянувши на дисплей, тоді як краї стали практично невидимими. Це повинно зробити дизайн більш сучасним і вивести користувацький досвід на ще вищий рівень, ніж у iPhone 14 Pro Max.

Чи є якісь оптимізації і для iPhone 15 Pro?

У своєму твіті Ice Universe згадує тільки iPhone 15 Pro Max, але не іншу модель Pro. Тож поки немає такої докладної інформації з цього приводу. Однак на млині чуток уже ходили чутки, що iPhone 15 Pro також повинен мати більш тонкий обідок дисплея, ніж iPhone 14 Pro. Єдине, що незрозуміло, – чи досягне оптимізація тих самих масштабів, що й у Pro Max, і що Apple планує зробити з iPhone 15 і iPhone 15 Plus.

З іншого боку, ще одна особливість дисплея, яку базові моделі покликані перевершити в плюсах: дизайн динамічного острова, який так вразив нас під час огляду iPhone 14 Pro, я вважаю, буде присутній на всіх нових моделях. З іншого боку, частота промоушена (120 Гц), ймовірно, залишиться ексклюзивною для серії Pro.

Зачекайте до вересня

Однак, ми думаємо, вам доведеться трохи почекати з роздільною здатністю. Реліз iPhone 15 очікується в третьому кварталі, а точніше 14 вересня 2023 року. Тоді ми також дізнаємося, які нововведення Apple все ще стоять на порядку денному з точки зору дизайну iPhone. І тоді здогадкам про iPhone 15 Ultra теж прийде кінець.

І загалом, що Apple планує цього року? Ми зібрали для вас усю важливу інформацію про новинки Apple 2023 року, зокрема детальну інформацію про нові iPad і MacBook. iPhone 14 уже поклав початок цьому, і тепер він представлений у новому кольорі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.