Redmi 12C: камера 50 Мп, роз’єм для навушників і підтримка microSD за приємною ціною

Протягом цього тижня на AliExpress проходить великий розпродаж, а значить потрібно не гаяти час, а поспішати закупитися за вигідними цінами. Так, зі знижкою можна придбати новинку цього року Redmi 12C. І хоча це апарат початкового рівня, він може похвалитися ємним акумулятором, камерою високої роздільної здатності і наявністю роз’єму для навушників.

Redmi 12C навряд чи здивує гіків, але цілком підійде дитині, літнім батькам або як запасний пристрій. Смартфон оснащується великим 6,71-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю HD+. Задня матова кришка із пластику не тільки не збирає відбитки, а й не розіб’ється в разі падіння або удару. Великим плюсом для багатьох буде наявність класичного 3,5-мм роз’єму для навушників. На зворотному боці також є сканер відбитків пальців для захисту особистих даних.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio G85, а за автономність у ньому відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою 10-ватної зарядки. Вбудований накопичувач на 64/128 ГБ за необхідності можна розширити за допомогою карти microSD об’ємом до 1 ТБ. Для зйомки фото і відео передбачена основна камера на 50 Мп з підтримкою нічного режиму.

На честь розпродажу Redmi 12C у версії 3 + 64 ГБ пропонується за 6000 гривень, а 4 + 128 ГБ – за 8000 грн. Додатково можна отримати знижку 750 рублів. Також варто заздалегідь додати смартфон до списку бажань і кошика, адже щодня перші 300 покупців отримують випадкові подарунки, включно із захисним склом на екран або навіть навушниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.