Як радикально збільшити автономність iPhone. Потрібно перевірити лише одне налаштування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У смартфонах Apple є функція роздачі інтернету на інші пристрої. Багато хто час від часу користується мобільною точкою доступу, але забуває її відключити.

Виявляється, вона серйозно навантажує акумулятор.

Дивовижне відкриття зробив Микита Горяїнов з iPhones.ru. Головред медіа звернув увагу, що його iPhone 13 Pro Max став занадто швидко розряджатися. Спершу автор списав це на вік телефону і встановлену бета-версію iOS, але проблема полягала в іншому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Микита помітив, що в його телефоні був активований режим модему. Щойно журналісти вимкнув опцію, автономність смартфона відновилася.

Знайти це налаштування можна в розділі “Режим модему”. Якщо у вас перемикач “Дозволяти іншим” перебуває в активному положенні, то вітаємо – ваш iPhone теж жер акумулятор без причини. Вимикаємо цю функцію зараз же.

Цікаво, що якщо ви роздаєте інтернет з айфона на MacBook або iPad (чи інший інший Apple-пристрій), то все працюватиме, як раніше. Для підключення своїх гаджетів (пов’язаних з iPhone через єдиний Apple ID) ніяких режимів додатково врубати не треба. А ось інші користувачі не зможуть нальоту під’єднатися до вашого телефону, сорян.

Ще можна відключити “Сімейний доступ” – він знаходиться в тому ж розділі.

“Після цих процедур помітив уповільнення розрядки мого iPhone – мінімум на чверть за день. Може, ця найпростіша інструкція і вам допоможе”, – підсумував автор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.