POCO скоро анонсує новий смартфон F – серії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продовжуємо розповідати про новинки мобільного ринку, що готуються, і на черзі новий девайс від Poco. Xiaomi зовсім недавно анонсували POCO X5 для Індії, але згідно з витоками інсайдерів, 6 квітня представлять і більш просунуту F – серію. Мова про Poco F5, який за характеристиками відповідає скасованому Redmi Note 12 Turbo. Відразу скажу, що він працює на новенькому чипсеті Snapdragon 7+ Gen.2.

Попередник POCO F4

На даний момент витоків зовнішнього вигляду немає, але напевно смартфон повторить дизайн попередника Poco F4. А ось про характеристики майбутнього смартфона відомо побільше. Крім уже згаданого чипсета Snapdragon 7+ Gen.2, інсайдери повідомляють, що апарат отримає AMOLED – дисплей на 6,67 дюйма з FHD+ роздільною здатністю і частотою 120 Гц. Зазначають, що сканер відбитка пальця розташований під дисплеєм, що невластиво пристроям Poco F – серії.

Ємність акумулятора складе 5500 мАг зі швидкою зарядкою 67 Вт. На тильній стороні буде розташована потрійна камера – основний модуль на 50 Мпікс плюс 8 Мпікс надширококутний модуль і 2 Мпікс макросенсор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як сказано вище, девайс буде представлений в Індії вже 6 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.