Стало відомо, скільки коштуватиме складаний Google Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складні телефони якось яскраво з’явилися, привернули до себе багато інтересу, а потім розчинилися в потоці інфошуму і в байдужості громадськості. Але не можна заперечувати, що це дуже вдалий напрямок, який має всі перспективи стати нашим майбутнім. У будь-якому разі розвивати напрямок треба! Особливо на другій хвилі інтересу до подібних пристроїв. Ось і зараз настав час вкотре поговорити про підготовку розкладачки від головного гравця у світі Android – компанії Google. Тим більше, чому б не поговорити про неї, якщо компанія знову дає привід?

Складаний телефон Google Pixel

Відомо, що Google вже деякий час працює над власним складним смартфоном. Ми вже бачили багато варіантів його концептів різного ступеня правдоподібності, варіанти комплектації і навіть запчастини, які нібито витекли з заводу. Ось тільки нічого це не дало і смартфона поки немає. Але занадто багато витоків вказувало на те, що телефон з’явиться саме цього року. Тому й розмов про нього знову стало дуже багато. Особливо на тлі його ціни.

Скільки коштуватиме складаний Google Pixel

Новий витік розкрив його ціну, і, якщо це виявиться правдою, на новий складаний Pixel точно чекає успіх. Уже здогадалися, скільки він може коштувати? Якщо ні, то продовжуємо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останній витік надійшов від відомого джерела Йогеша Брара. Судячи з усього, Pixel Fold буде продаватися за ціною від 1300 до 1500 доларів США. Якщо цей витік вірний, це означає, що перший в історії складаний телефон пошукового гіганта може бути на 500 доларів дешевше, ніж Samsung Galaxy Z Fold 4. Це вже не новий телефон, який був випущений торік, і є останньою складаною моделлю від Samsung.

Найкращий складаний телефон

На даний момент саме південнокорейський бренд є лідером у світі складних смартфонів, маючи в своєму арсеналі вже 4 номерні версії моделі формату Fold і три номерні моделі формату Flip (друге покоління пропустили для спрощення лінійки). Так само компанія постачає компоненти для інших виробників, включно з Xiaomi. У таких умовах лідерство просто не викликає питань. А непогані ділові відносини з Google можуть свідчити про те, що саме Samsung робитиме екрани для нового Pixel Fold.

Google Pixel 7a і Google Pixel Fold

Повертаючись до ціни, можна сказати, що Pixel Fold, ймовірно, буде набагато дешевшим, ніж Galaxy Z Fold 5, запуск якого заплановано на кінець цього року, оскільки він, ймовірно, матиме ціну, аналогічну Fold 4. Інформатор також додав, що Google представить довгоочікуваний Pixel Fold і Pixel 7a середнього класу на Google I/O. Цей великий захід, ймовірно, відбудеться десь у травні 2023 року. Раніше передбачалося, що Pixel Fold і Pixel 7a будуть запущені приблизно в червні. Це було б гарною ідеєю і не відволікло б від запуску нового номерного Pixel 8.

Коли дорожчий телефон виходить раніше, він не так сильно впливає на продажі дешевшої моделі. А коли вони виходять в іншій послідовності, користувачі часто купують дешевший телефон, обходячи стороною дорожчий.

Що стосується вартості Pixel 7a, який може вийти одночасно з Pixel Fold, то за прогнозами вона буде в районі від 450 до 500 доларів США. Це приблизно відповідає стартовій ціні Pixel 6a, що вийшов минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.