Топ-5 причин купити Xiaomi 13 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 13 Pro – це новий флагманський смартфон Xiaomi, який був випущений по всьому світу в березні. Порівняно з попередніми флагманськими моделями, нова модель привносить багато інновацій і має характерні відмінності.

Новий флагман Xiaomi тепер є більш преміальним смартфоном порівняно з серією Xiaomi 12. Удосконалення програмного забезпечення та революційні інновації камери роблять 13 Pro неперевершеним. Ця модель оснащена новітнім флагманським чипсетом Qualcomm, має непоганий екран і камеру.

Причини обрати Xiaomi 13 Pro – Продуктивність

Остання флагманська модель Xiaomi володіє апаратними функціями, які не мають собі рівних з точки зору продуктивності. Телефон, який використовує нову платформу Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 , доступний для користувачів з великим об’ємом оперативної пам’яті/пам’яті. Блок пам’яті Xiaomi 13 Pro з варіантами 8/128, 8/256, 12/256 і 12/512 ГБ – це UFS 3.1 у варіантах на 128 ГБ і UFS 4.0 у варіантах на 256 і 512 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тип накопичувача не унікальний для Xiaomi. Аналогічна різниця існує між варіантами Samsung Galaxy S23 Ultra на 128 ГБ і 256 ГБ. Технологія UFS 4.0 є новітнім стандартом зберігання даних і набагато швидша порівняно з UFS 3.1.

Xiaomi 13 Pro поставляється з коробки з інтерфейсом MIUI 14 на базі Android 13. Новий інтерфейс MIUI ефективно використовує апаратне забезпечення і дає змогу стабільно використовувати пристрій у будь-який час.

За результатами тестів Xiaomi 13 Pro є однією з найпотужніших моделей у сегменті з показником 1,281,666 в AnTuTu v9. У Geekbench 5 він вражає користувачів 1452 одноядерними та 4649 багатоядерними процесорами.

Відмінна камера у співпраці з LEICA

Xiaomi представила свої флагманські моделі з об’єктивами Leica на китайському ринку минулого року. Xiaomi 12S, 12S Pro і 12S Ultra були першими, хто використовував об’єктиви марки Leica. Через недоліки програмного забезпечення камери ці пристрої не могли використовувати свої можливості.

Із серією Xiaomi 13 об’єктиви Leica можна використовувати ефективно. Що стосується апаратного та програмного забезпечення, Xiaomi внесла серйозні зміни порівняно зі старою серією, створивши нову революцію в індустрії камер.

Налаштування камери Xiaomi 13 Pro досить багате. Основна камера має роздільну здатність 50,3 МП, апертуру f/1,9 і підтримує OIS. Друга камера являє собою 50-мегапіксельний телеоб’єктив з апертурою f/2.0 і зумом до 3,2x. Третя камера також має роздільну здатність 50 МП і дозволяє робити надширококутні фотографії з кутом огляду 115 градусів.

Особливості налаштування задньої камери на перший погляд дуже схожі на Xiaomi 12 Pro. Але між ними є величезна різниця. Основна камера 13 Pro являє собою датчик Sony IMX989 і має розмір 1,0 дюйма. Основна камера 12 Pro являє собою датчик Sony IMX 707 і має розмір 1/1,28 дюйма. Що стосується телеоб’єктива, Xiaomi 12 Pro має 2-кратний оптичний зум, а Xiaomi 13 Pro – 3,2-кратний.

Найкращий екран у своєму сегменті

Xiaomi 13 Pro має найкращий AMOLED-дисплей на телефонах з Android. Дисплей Samsung E6 LTPO має роздільну здатність 1440 x 3200 і частоту оновлення 120 Гц. Відмінний 6,73-дюймовий дисплей підтримує Dolby Vision і HDR10+. Неперевершений дисплей з колірною палітрою 1B може досягати максимального рівня яскравості до 1900 ніт. Крім того, у нього щільність екрану 522 ppi.

Підтримка цифрових автомобільних ключів BMW

Якщо у вас новий автомобіль BMW, вам не потрібно носити з собою ключі від машини. Одразу після представлення серії Xiaomi 13 компанія оголосила, що її нові флагманські моделі підтримуватимуть цифровий ключ автомобілів марки BMW. Якщо у вас Xiaomi 13 Pro і новий автомобіль BMW, ви можете з’єднати свій цифровий ключ з Google Wallet, щоб розблокувати і завести машину по телефону.

Висновок

Xiaomi 13 Pro має великі поліпшення порівняно з попереднім поколінням. У результаті співпраці з Leica в галузі камер Xiaomi пережила велику революцію. Очікується, що в майбутньому серія Xiaomi 13 отримає хороший результат у рейтингу DXOMARK. З іншого боку, його висока продуктивність дозволяє вам плавно грати в ігри з високою графікою. Якщо ви роздумуєте про покупку високоякісного Android-смартфона, ви можете вибрати Xiaomi 13 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.