Новий iPhone 15 Pro Max отримає дисплей із рекордною вузькою рамкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром шанувальники і критики смартфонів від американської компанії Apple вже не зможуть звинувачувати виробника в тому, що він встановлює дисплеї з надмірно широкими рамками навколо них. Низка джерел повідомляють, що новий флагман бренду – модель iPhone 15 Pro Max, – отримає рекордно вузьку рамку, яка стане найменшою на ринку.

За даними авторитетного інсайдера, відомого в мережі під псевдонімом Ice Universe, новий смартфон від Apple за цим показником істотно обійде флагманські моделі від південнокорейського техногіганта Samsung і китайської компанії Xiaomi. Останній, до речі, належить актуальний рекорд за найвужчою рамкою навколо екрана.

За попередньою інформацією, iPhone 15 Pro Max отримає рамку завтовшки всього в 1,55 міліметра. Для порівняння, флагманський смартфон Xiaomi 13, який вважається поточним лідером за цим показником, має рамку навколо дисплея завтовшки в 1,81 міліметр, а у флагманського Galaxy S23 від Samsung товщина рамки становить 1,95 міліметрів. Поточний флагман від Apple справді відставав за цим показником. Адже рамка навколо екрана iPhone 14 Pro вийшла досить широкою – 2,17 міліметра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Утім, у Apple на цей рахунок завжди було цілком аргументоване виправдання. Адже рамка навколо дисплеїв пристроїв бренду однакова з усіх боків, чого не скажеш про гаджети зі світу Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.