Стало відомо, яким буде новий смартфон Xiaomi на базі чистої версії Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз Xiaomi Mi A2, наступника першого смартфона Xiaomi під управлінням Android One, може відбутися в самий найближчий час. Гаджет вже пройшов сертифікацію за стандартами китайського агентства TENAA, а значить, як ніколи близький до роздрібних продажів на території Китаю.

Судячи із зображень, знайденим SlashLeaks в базі даних регулятора, зовні Xiaomi Mi A2 буде незначно відрізнятися від моделі попереднього покоління. Єдина відмінність, яке впадає в очі при погляді на рендер, – зайняла вертикальне положення основна камера.

Дисплей новинки збільшиться до 6 дюймів і отримає співвідношення сторін 18:9. З цієї причини зміниться і здатність матриці, що виросте до Full HD +. Також варто відзначити скорочення ємності вбудованого акумулятора, яка у Xiaomi Mi A2 буде дорівнює 2910 мАг проти 3080 мАг у попередника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi A2 вийде в двох модифікаціях з різними градаціями пам’яті. Молодша версія отримає 4/64 ГБ, тоді як старша – 6/128 ГБ. Тактова частота процесора, чия назва поки зберігається в таємниці, складе 2,2 ГГц. Роздільна здатність основної камери дорівнюватиме 20 і 8 Мп для кожного модуля відповідно.

Важлива інформація для любителів виділитися: на старті продажів Mi A2 буде доступний в червоному кольорі. У всякому разі це випливає зі змісту реєстраційних документів, в яких фігурує пристрій в суцільнометалевому корпусі, виконаним саме в такій гаммі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.