Новий Samsung Galaxy A54 – хороший спосіб випробувати один із найкращих дисплеїв на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Середньобюджетний Pixel 7a, який має вийти найближчим часом, – це, звісно, добре, але чи знаєте про Samsung Galaxy A54, який компанія представила цього тижня? А в нього, до слова, один із найкращих дисплеїв на ринку і не тільки. Детальніше в матеріалі.

Samsung Galaxy A54 5G – смартфон середнього класу, полюбити його можна, як мінімум, за те, що він володіє хорошим AMOLED-екраном, при цьому коштує він не як флагман. 6,4-дюймовий дисплей також має максимальну яскравість 1000 ніт при денному світлі, тож ним має бути приємно користуватися і на вулиці влітку. Частота оновлення екрана становить 120 Гц.

Серед іншого Galaxy A54 оснащений акумулятором ємністю 5 000 мАг і процесором Exynos 1380, створений за 5-нм технологією. Він доступний з 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем до 256 ГБ. A54 також оснащений слотом microSD для збільшення обсягу пам’яті до 1 ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон оснащений трьома камерами: 50-МП основна камера, 12-МП надширококутна і 5-МП макрокамера. Також є 32-МП фронтальна камера.

Samsung Galaxy A54 коштує 450 доларів, у продаж надійде він з 6 квітня і буде представлений у двох кольорах – фіолетовий і чорний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.