Новий тизер Huawei Mate X3 натякає на легкий складаний смартфон з тонким дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складаний телефон Huawei Mate X3 дебютує в Китаї 23 березня 2023 року. До запуску смартфона бренд дражнив дизайном телефону.

Виробник смартфонів також готується представити серію телефонів P60 разом з Mate X3. Початок презентації Huawei заплановано на 14:30 за китайським часом, що дорівнює 10:30 в Україні.

Тизер Huawei Mate X3

Перші тизерні зображення, опубліковані Huawei на Weibo, демонструють дизайн майбутнього Mate X3. Бренд заявляє, що складаний пристрій “легкий, як пір’їнка, міцний, як скеля”, натякаючи на те, що Huawei Mate X3 буде легким і міцним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з зображення, майбутній Mate X3 матиме механізм складання всередину, подібний до його попередника, Huawei Mate X2 та Galaxy Z Fold. Нагадаємо, що Mate X2 дебютував у лютому 2021 року.

Повідомляється, що Huawei Mate X3 отримає стійку до падінь панель зі скла Kunlun. Бренд стверджує, що скло має надзвичайно високу ударостійкість, що робить телефон дуже міцним.

За чутками, Huawei Mate X3 отримає нову систему відведення тепла на основі графену, яка зменшить загальну вагу смартфона. Згідно з повідомленнями, пристрій також може отримати двосторонній супутниковий SMS-зв’язок.

Mate X3 може постачатися з останньою версією операційної системи HarmonyOS 2.0.1. Чутки вказують на те, що майбутній складаний пристрій може бути оснащений процесором Kirin 9000 4G. Крім того, він може живитися від акумулятора ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 66 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.