Motorola Razr+ 2023 отримає крихітний акумулятор

Цього року війни за розкладні телефони загострюються, і до міжнародної боротьби долучилася компанія Oppo. Поряд з Samsung, Motorola була в грі найактивнішою, і вона готує нового учасника в цьому секторі наприкінці цього року. Досі ми припускали, що він отримає назву Razr 2023, відповідно до попередньої конвенції Motorola, але, вочевидь, це не так.

Згідно з новими чутками сьогодні, фактична назва наступного складного смартфона компанії – Motorola Razr+ 2023. Чому саме “+”? Ми не можемо сказати точно, але припускаємо, що це якось пов’язано з тим, що цей пристрій матиме найбільший зовнішній екран, який коли-небудь встановлювався на розкладному смартфоні.

 

Тепер про деякі (передбачувані) погані новини. Razr 2022 вже не міг похвалитися ємністю акумулятора в 3500 мАг, але Razr+ 2023, як кажуть, ще гірший, з елементом на 2850 мАг. Це просто смішно в порівнянні з Galaxy Z Flip4 на 3700 мАг, не кажучи вже про Oppo Find N2 Flip на 4300 мАг. Насправді все настільки погано, що ми дуже сподіваємося, що інформація про це є помилковою.

Ми припускаємо, що 2850 мАг може бути ємністю одного з елементів, розміщених в одній з двох половинок телефону, і до нього буде додано ще кілька в іншій половині, але сприймайте це з такою ж часткою скептицизму, як і інформацію про те, що це 2850 мАг і не більше, принаймні, поки що.

Razr+ 2023 нібито має модельний номер XT2321 і буде поставлятися з підтримкою дротової швидкої зарядки потужністю 30 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.