В мережу потрапили специфікації Samsung Galaxy A24 разом з деякими рекламними рендерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після багатьох тижнів витоків, вчора Samsung нарешті зробила офіційний анонс Galaxy A34 і A54. Однак вони не будуть останніми пристроями Ax4, які вийдуть на ринок цього року, оскільки сьогодні з’явився новий витік інформації про Galaxy A24.

A24, як випливає з назви, буде навіть нижчого класу, ніж A34. З’явилося кілька рекламних зображень, а також список його специфікацій, в які ми зараз зануримося.

Телефон оснащений 6,5-дюймовим Full HD+ Super AMOLED екраном з частотою оновлення 90 Гц і співвідношенням сторін 19,5:9, а максимальна яскравість заявлена на рівні 1000 ніт, хоча ми припускаємо, що йдеться про точкову яскравість, а не про яскравість на весь екран. Тим не менш, це досить вражаючі показники для пристрою нижнього цінового діапазону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

A24 працює на базі SoC MediaTek Helio G99, в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ пам’яті з можливістю розширення. На задній панелі знаходиться потрійна система камер, що складається з 50-Мп основного датчика з OIS і діафрагмою f/1.8, надширококутної камери на 5 Мп і макрокамери на 2 Мп. За селфі відповідає 13-мегапіксельна фронтальна камера.

Габарити Galaxy A24 становлять 162,1 x 77,6 x 8,3 мм і важать 195 г. Він має 3,5-мм роз’єм для навушників, а також датчик відбитків пальців на бічній грані. Акумулятор ємністю 5 000 мАг може заряджатися при потужності до 25 Вт. Як повідомляється, він буде доступний у чорному, сріблястому, м’ятно-зеленому та бордово-червоному кольорах, який Samsung, безсумнівно, назве чимось більш цікавим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.