Cubot P80 – новий недорогий “китайський айфон”

Китайські виробники полюбляють копіювати інші смартфони, і Apple є найпопулярнішим у цьому натхненні. Компанія Cubot представила телефон iPhone, який дійсно може мати сенс.

Cubot P80 – пристойно оснащений смартфон

Апаратне забезпечення було представлено за місяць до початку продажів. P80 з’явиться в магазинах 17 квітня і коштує $307 на Aliexpress за попереднє замовлення з доставкою в Польщу, але ви можете знизити ціну на $20 за допомогою купонів на старті продажів. В результаті за апаратне забезпечення доведеться заплатити майже 10000 грн. Це найдорожчий, але й найкраще оснащений пристрій в асортименті виробника.

Дисплей має діагональ 6,58 дюйма і працює з роздільною здатністю FHD+. Інформація про герци та технологію відсутня, але висока частота оновлення більше схожа на OLED-матрицю. Екран повинен бути хорошим, але не чекайте феєрверків. Найкраща презентація – це пам’ять. Cubot оснастив P80 256 ГБ вбудованої пам’яті і 8 ГБ оперативної пам’яті, яку можна розширити ще на 8 ГБ віртуальної пам’яті. Вбудований акумулятор не відрізняється від більшості моделей за цією ціною, P80 пропонує 5200 мАг.

На задній панелі видно три сіточки камери, але виробник у матеріалах повідомляє про 48-мегапіксельний сенсор і макрооб’єктив. На бічній грані також буде сканер відбитків пальців. Остання порція інформації про смартфон – виробник SoC і компонування ядра. Чіп вийшов із заводу MediaTek і пропонує 4 ядра A73 2,0 ГГц і 4 ядра A53 2,0 ГГц. Helio P60, який, безумовно, не належить до найпотужніших або найновіших пристроїв, ідеально підходить під цей опис. Cubot P80 – це цікавинка, але я б не радив його купувати, особливо за попереднім замовленням. За порівнянну ціну я однозначно рекомендую, наприклад, Motorola Moto G73 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я