Смартфони

Смартфон Samsung Galaxy A54 отримав екран яскравістю 1000 ніт і ціну в $450

Share

Хоча стороннім спостерігачам цікавіше дивитися на флагманські смартфони Samsung Galaxy S, купувати частіше йдуть більш доступні за ціною пристрої лінійки Galaxy A. Черговим представником цієї серії стає Galaxy A54. Поряд з ним буде представлена модель Galaxy A34.

Galaxy A54 не отримав серйозних поліпшень порівняно з Galaxy A53. Є деякі зміни в дизайні, завдяки чому смартфон став більше схожий на преміальні апарати Galaxy S. Цьому сприяють металеві деталі на камерах, які цього разу виступають за межі корпусу незалежно одна від одної.

Діагональ екрана зменшили до 6,4 дюйма замість 6,5 дюйма, але роздільна здатність залишилася 2400 x 1080. Зате максимальна яскравість екрана зросла до 1000 ніт. Користувачі оцінять це тоді, коли їм доведеться дивитися на екран під променями яскравого сонця. Щоб поліпшити видимість, Samsung пропонує Vision Booster. Частота оновлення екрана може становити 120 Гц, хоча можна поставити змінне значення. Це екран вищого рівня, хоча рамки навколо нього говорять, що це не преміальний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього разу використовується восьмиядерний процесор Exynos 1380 на техпроцесі 5 нм. Це останній чип Samsung власної розробки. Виробник обіцяє збільшення швидкості центрального процесора на 20% і графічного на 26%. Незмінною залишилася ємність акумулятора, якого має вистачити щонайменше на два дні роботи.

Ззаду розташовуються три камери з основною 50 Мп з оптичною стабілізацією і апертурою f/1,8. Поруч з нею знаходиться надширококутна камера 12 Мп і камера макро 5 Мп, а спереду знову селфі-камера 32 Мп. Samsung каже, що збільшила розмір пікселів, що дасть змогу підняти деталізацію і скоротити рівень шуму. Також обіцяно поліпшення якості оптичної стабілізації, що особливо помітно при зйомці відео. У застосунку камери вбудовані фільтри Snapchat, тож фотографії синхронізуватимуться з акаунтом Snapchat.

Апарат пропонується в чорному, білому, фіолетовому і лимонному кольорах. Його вартість становить $450, принаймні в США, де його почнуть продавати 6 квітня, повідомляє Engadget.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024