Дизайнер схрестив iPhone і Galaxy і показав “смартфон мрії”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився дизайнерський концепт, який демонструє спільний смартфон Apple і Samsung, якби таке сталося в реальності. Рендери з’явилися на Yanko Design.

Згідно з джерелом, дизайн комбо iPhone і Galaxy створив цифровий художник Майкл Ма. Він каже, що хотів би побачити саме такий смартфон: щоб обидві компанії взяли найкраще зі своїх флагманів і об’єднали це в одному крутому продукті.

Майкл зазначає, що найбільше йому подобається дисплей від краю до краю без вирізів і отворів. На одній із картинок видно, що він хотів би розташувати всі датчики і камеру під дисплеєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На мій погляд, цей концепт демонструє нам, наскільки схожими один на одного виходять сучасні смартфони-флагмани і як складно придумати щось по-справжньому оригінальне. По суті, від iPhone у цьому містичному пристрої на рендерах можна впізнати лише бічну рамку і характерний вигин кутів корпусу, а від Galaxy – модуль задньої камери і дисплей від краю до краю. В іншому це абсолютно типовий смартфон, який мало відрізняється від усього, що є на ринку сьогодні. Шкода, що прогрес у цьому плані настільки сповільнився.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.