Топ-7 смартфонів з NFC у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасний смартфон важко уявити без можливості безконтактної оплати ваших покупок. Зробили для вас добірку гаджетів з NFC на будь-який смак та гаманець.

Apple iPhone 14 Pro

У гаджета міцний корпус із укріпленим екраном та захистом від вологи та пилу.

Великий дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма і роздільною здатністю 2556×1179 пікселів забезпечує соковиту та реалістичну картинку. Адаптивна частота поновлення до 120 Гц підвищує плавність анімації в залежності від контенту.

Працює iPhone 14 Pro на найпотужнішому процесорі Apple – він легко впорається з найненажерливішими додатками та іграми на максимальних налаштуваннях графіки.

Основна камера оновленого фотоблоку має роздільну здатність на 48 Мпікс і безліч режимів зйомки. На додаток є надширококутний та телеоб’єктив, що збільшують різноманітність сцен на ваших фото.

Батарея смартфону розрахована майже на добу автономної роботи. Швидка зарядка або бездротова зарядка заповнить акумулятор наполовину всього за півгодини.

Apple iPhone 13

Модель 2021 року, як і раніше, серед кращих смартфонів світу і здатна порадувати чудовою швидкодією і великою кількістю просунутих функцій.

Як і остання модель Apple, iPhone 13 витримує занурення на 6- метрову глибину. А від випадкових пошкоджень пристрій захищає міцний алюмінієвий корпус.

Гаджет демонструє насичене та реалістичне зображення на  6,1-дюймовому екрані з роздільною здатністю 2532×1170 пікселів. Процесор, лише трохи поступаючись флагманському, і зараз залишає iPhone 13 серед топових за продуктивністю смартфонів.

Отримати чіткі та опрацьовані знімки за будь-яких умов освітлення допоможе подвійна камера на 12 Мпікс.

Батарея забезпечить автономність на 19 годин роботи з сайтами та програмами або 75 годин прослуховування музики.

Samsung Galaxy S23

Galaxy S23 — спеціально розроблений для гаджета процесор з 8 ГБ оперативної пам’яті. Він майже на третину перевищує продуктивність свого попередника. Новий окремий графічний процесор забезпечує ще більш реалістичну графіку в іграх.

Флагман 2023 отримав саму круту камеру серед гаджетів Samsung – універсальний фотоблок з трьох об’єктивів на 50, 12 і 10 Мпікс. Алгоритми обробки зображення під час зйомки були також покращені.

У смартфона чудовий екран на  6,1-дюйми  та роздільною здатністю FullHD+. Батарея на 3900 мАч забезпечить майже добову автономність під час перегляду відеороликів.

Samsung Galaxy S22

Стильний і потужний смартфон із міцним корпусом, який допомагає створювати круті знімки та залишає багатьох своїх конкурентів позаду продуктивності.

Дисплей – на 6,1 дюйма, з чудовою картинкою та захистом від механічних пошкоджень. Гаджет також захищений від пилу та води.

Фотоблок Samsung Galaxy S22 складається з трьох камер – основної ширококутної, надширококутної та телеоб’єктиву. Багатопіксельна фотоматриця вміє об’єднувати кілька пікселів в один, що робить підсумкове зображення менш гучним, чіткішим і контрастнішим.

Потужний процесор і цілих 8 ГБ оперативної пам’яті – гаджету все під силу, навіть 3D-ігри на ультра-налаштуваннях графіки.

Ресурс батареї – 3590 мАг. Це все та ж доба або трохи менше роботи. І навіть якщо це небагато, лише 10 хвилин підключення до швидкої зарядки — і ваша відеоконференція може тривати ще півтори години.

Xiaomi 12T Pro

Ключова фішка флагмана Xiaomi 12T Pro – основна камера на 200 Мпікс. У поєднанні з чіпким автофокусом, оптичною стабілізацією та значним набором режимів гаджет відкриває можливості для якісної зйомки навіть у складних умовах.

Xiaomi 12T Pro отримав відмінний дисплей на 6,67 дюйма з роздільною здатністю 2712 × 1220 пікселів та адаптивною частотою оновлення до 120 Гц.

За відмінну продуктивність відповідає потужний процесор і рекордні для нашої добірки 12 ГБ оперативної пам’яті — це насамперед позначиться на комфорті роботи в режимі перемикання між кількома додатками.

Автономність у гаджета досить стандартна його вистачить на день. Однак видатна швидка зарядка на 120 Вт дозволяє швидко заповнити енергію.

Poco M4 Pro

Poco M4 Pro – один з найкращих варіантів, якщо ви звикли оцінювати співвідношення «ціна – якість». Менше ніж за 15 тисяч гривень можна купити потужний смартфон із крутими камерами, довгограючою батареєю та чудовим екраном 6,6 дюйма.

Гаджет легко перемикається між запущеними програмами та не гальмує при запуску ігор на високих налаштуваннях графіки.

Знімає Poco M4 Pro на подвійну камеру з максимальною роздільною здатністю 50 Мпікс. Додаткова камера – надширококутна.

За рахунок акумулятора на 5000 мАг Poco M4 Pro здатний пропрацювати 16 годин у режимі перегляду відео. Для повного заряду потрібна лише година.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.