Топ-5 найкращих смартфонів від Xiaomi 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Xiaomi сьогодні дуже популярні. Навіть флагмани коштують у рази дешевше від айфонів і самсунгів. Проте їхня якість досить висока. Дорога лінійка гаджетів може позмагатися з провідними виробниками. Однак моделей від виробника сьогодні дуже багато. При виборі потрібно звернути увагу на вартість, обсяг пам’яті, якість камери, оперативну пам’ять, ємність батареї.

Найкращі моделі смартфонів від Xiaomi

Серед великої кількості лінійок смартфонів від цього виробника, користувачі виокремлюють п’ять найякісніших моделей з хорошою вартістю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Xiaomi 11T Pro

Оснащений якісним процесором Snapdragon 888. Потужна батарея на 5000 міліампер на годину дозволяє використовувати пристрій тривалий час без підзарядки. На даному смартфоні можна грати навіть в найбільш важкі ігри. Він оснащений 8 гігабайтами оперативки і 256 гігабайтами внутрішньої пам’яті.

2. Xiaomi 12

Оснащений якісним дисплеєм на 6,28 дюйма. Має ергономічний, стильний дизайн, високу якість зображення і хорошу камеру. Вага моделі всього 179 грам. Є модифікації з об’ємом ОЗП на 8 і 12 гігабайт. Внутрішня пам’ять може бути на 128 і 256 гігабайт.

3. Redmi 10 5G

Оснащений великим безрамковим дисплеєм. Кількість оперативки тут – 6 або 4 гігабайти. Якісна камера з широким колом огляду, хорошою глибиною на 50 мегапікселів. Ємність батареї 5000 міліампер на годину. При мінімальному споживанні смартфон може працювати близько двох діб.

4. POCO M4 Pro 5G

Це смартфон, який належить до середнього класу і має прийнятну вартість. Оснащений високоякісним процесором MediaTek Helio G96. Є модифікації з об’ємом ОЗП на 6 і 8 Гб. Є можливість вставити карту пам’яті до 1 терабайта. Даний смартфон має якісну камеру для своєї цінової категорії. Особливо добре робить знімки в денний час.

5. POCO C40

Смартфон для тих, хто любить подорожувати. Він оснащений батареєю зі збільшеною ємністю на 6000 міліампер на годину. Модифікація тільки одна на 4 гігабайти оперативки і 64 гігабайти внутрішньої пам’яті. Вага, не дивлячись на розміри батареї, дуже легка, важить всього 204 грами.

Вибирати варто з цих моделей. Вони в своїх цінових категоріях мають найбільш високі характеристики. У цьому рейтингу представлені моделі в різних цінових категоріях. Тому підібрати якісний пристрій для себе може кожен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.