Xiaomi Mi Mix 2S отримав одну з кращих камер на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації в Шанхаї компанія Xiaomi офіційно представила новий флагманський смартфон Mi Mix 2S. Зовні він мало чим відрізняється від торішньої моделі Mi Mix 2, але змін в ньому багато. Попередники не могли похвалитися видатною камерою, а ось Mi Mix 2S отримав одну з найвищих оцінок від авторитетного ресурсу DxOMark – 101 бал за фотоможливості.

Зовні Mi Mix 2S практично нічим не відрізняється від звичайного Mi Mix 2. Спереду вони і зовсім ідентичні, а ось ззаду Mi Mix 2S видає наявність подвійної камери. Це, мабуть, ключове нововведення, і саме на ньому компанія зосередила свою увагу.

Mi Mix 2S отримав подвійну 12-мегапіксельну камеру. У першій – об’єктив зі звичайним кутом огляду, а у другій – телеоб’єктив. За рахунок великих пікселів розміром 1,4 мкм матриця захоплює більше світла, і знімки в умовах недостатнього освітлення виходять більш якісними. Також є функція дворазового оптичного зуму без втрати якості і портретний режим з розмиванням заднього фону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім просунутої апаратної складової камери, Mi Mix 2S став першим смартфоном компанії з використанням функцій штучного інтелекту для поліпшення якості фото. Система визначає сцену в кадрі і виставляє оптимальні для даної ситуації параметри фото. Інтенсивність розмиття в портретному режимі регулюється. Також можна додавати різні ефекти з вогнями на задньому тлі.

Ось кілька офіційних прикладів фото від виробника:

Фахівці DxOMark поставили камері Mi Mix 2S 101 бал за фотоможливості.

Xiaomi Mi Mix 2S

Ще одним важливим нововведенням Mi Mix 2S стала підтримка бездротової зарядки. Це перший гаджет виробника з такою опцією. Компанія також представила фірмову зарядний пристрій.

Xiaomi Mi Mix 2S

Серед інших нововведень варто відзначити використання восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 845 з відеоприскорювачем Adreno 630. В тесті AnTuTu смартфон набирає 277 178 балів. Об’єм оперативної пам’яті досягає 8 ГБ, а вбудованого накопичувача – 256 ГБ. Є повноцінна підтримка платформи доповненої реальності ARCore від Google. Також заявлена ​​глобальна підтримка 4G LTE.

Xiaomi Mi Mix 2S

Ціна на Mi Mix 2S складе 3 299 юанів ($ 525) за версію 6 + 64 ГБ, 3 599 юанів ($ 575) за модель з 6 + 128 ГБ і 3 999 юанів ($ 640) за топову модифікацію на 8 і 256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.